Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Vinete umplute cu legume - de post

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Mumu20

381 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Vinete umplute cu legume - de post
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Vinete umplute cu legume - de post

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Mumu20

381 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Vinete copte si rumenite, umplute cu legume sotate si aromate, potrivite pentru zilele de post.

Vinete umplute cu legume - de post

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Vinete copte si rumenite, umplute cu legume sotate si aromate, potrivite pentru zilele de post.

Ingrediente

Portii:
vinete
  • 3 buc vinete
  • 5 linguri ulei
  • dupa gust sare
  • 1vinete
    3 buc
  • 2ulei
    5 linguri
  • 3sare
    dupa gust
umplutura
  • 2 buc ceapa
  • 1 buc ardei gras
  • 1 buc ceapa verde
  • 250 gr ciuperci
  • 1 buc morcovi
  • 2 linguri ulei
  • praf de sare
  • praf de piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • praf de fulgi de chilli
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita zahar
  • 1ceapa
    2 buc
  • 2ardei gras
    1 buc
  • 3ceapa verde
    1 buc
  • 4ciuperci
    250 gr
  • 5morcovi
    1 buc
  • 6ulei
    2 linguri
  • 7sare
    praf de
  • 8piper
    praf de
  • 9boia dulce
    1 lingurita
  • 10fulgi de chilli
    praf de
  • 11bulion
    2 linguri
  • 12zahar
    1 lingurita
sos picant
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 buc ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 buc ardei iute
  • 400 gr rosii pasate
  • 1 lingurita pasta de rosii
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust oregano
  • dupa gust busuioc
  • 1ulei de masline
    2 linguri
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3usturoi
    4 catei
  • 4ardei iute
    1 buc
  • 5rosii pasate
    400 gr
  • 6pasta de rosii
    1 lingurita
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust
  • 9oregano
    dupa gust
  • 10busuioc
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Shotoh 9 cm 6000MCT - Miyabi
995 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 6000MCT - Miyabi
1950 leiÎn stoc
Cutit Kudamono, 9 cm, 7000D - Miyabi
835 leiÎn stoc
Cutit Nakiri 17 cm 4000FC  - Miyabi
940 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.