2337 retete postate
2337 retete postate
Pregatire
20 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
20 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePunem zaharul, drojdia uscata si 50 ml apa calduta intr-un bol. Amestecam si lasam sa se activeze drojdia timp de 4/5minute.
Punem zaharul, drojdia uscata si 50 ml apa calduta intr-un bol. Amestecam si lasam sa se activeze drojdia timp de 4/5minute.
Punem faina de grau dur, faina tip 550 si sare in bolul mixerului. Adaugam lapte batut, drojdia activata, restul de apa si ulei. Atasam carligul pentru aluat si framantam timp de 5/6 minute, pana cand aluatul devine elastic si omogen.
Punem faina de grau dur, faina tip 550 si sare in bolul mixerului. Adaugam lapte batut, drojdia activata, restul de apa si ulei. Atasam carligul pentru aluat si framantam timp de 5/6 minute, pana cand aluatul devine elastic si omogen.
Lasam aluatul la dospit la temperatura camerei timp de 1.30 ore.
Lasam aluatul la dospit la temperatura camerei timp de 1.30 ore.
Intre timp amestecam piureul de dovleac cu pasta de ardei iute. Lasam deoparte.
Intre timp amestecam piureul de dovleac cu pasta de ardei iute. Lasam deoparte.
Impartim aluatul in 4 bucati, modelam sub forma de bile si lasam la dospit timp de 10/15 minute. Intindem pe rand fiecare bucata de aluat intr-un disc de 22 cm.
Impartim aluatul in 4 bucati, modelam sub forma de bile si lasam la dospit timp de 10/15 minute. Intindem pe rand fiecare bucata de aluat intr-un disc de 22 cm.
Asezam discurile de aluat pe o suprafata plata, tapetata cu hartie de copt.
Asezam discurile de aluat pe o suprafata plata, tapetata cu hartie de copt.
Ungem fiecare disc de aluat cu amestecul de dovleac de la pasul 4. Pe deasupra presaram mozarella rasa si semintele de dovleac.
Ungem fiecare disc de aluat cu amestecul de dovleac de la pasul 4. Pe deasupra presaram mozarella rasa si semintele de dovleac.
Coacem in cuptorul incalzit la 215°C timp de10-12 minute.
Coacem in cuptorul incalzit la 215°C timp de10-12 minute.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Punem zaharul, drojdia uscata si 50 ml apa calduta intr-un bol. Amestecam si lasam sa se activeze drojdia timp de 4/5minute.
Punem zaharul, drojdia uscata si 50 ml apa calduta intr-un bol. Amestecam si lasam sa se activeze drojdia timp de 4/5minute.
Punem faina de grau dur, faina tip 550 si sare in bolul mixerului. Adaugam lapte batut, drojdia activata, restul de apa si ulei. Atasam carligul pentru aluat si framantam timp de 5/6 minute, pana cand aluatul devine elastic si omogen.
Punem faina de grau dur, faina tip 550 si sare in bolul mixerului. Adaugam lapte batut, drojdia activata, restul de apa si ulei. Atasam carligul pentru aluat si framantam timp de 5/6 minute, pana cand aluatul devine elastic si omogen.
Lasam aluatul la dospit la temperatura camerei timp de 1.30 ore.
Lasam aluatul la dospit la temperatura camerei timp de 1.30 ore.
Intre timp amestecam piureul de dovleac cu pasta de ardei iute. Lasam deoparte.
Intre timp amestecam piureul de dovleac cu pasta de ardei iute. Lasam deoparte.
Impartim aluatul in 4 bucati, modelam sub forma de bile si lasam la dospit timp de 10/15 minute. Intindem pe rand fiecare bucata de aluat intr-un disc de 22 cm.
Impartim aluatul in 4 bucati, modelam sub forma de bile si lasam la dospit timp de 10/15 minute. Intindem pe rand fiecare bucata de aluat intr-un disc de 22 cm.
Asezam discurile de aluat pe o suprafata plata, tapetata cu hartie de copt.
Asezam discurile de aluat pe o suprafata plata, tapetata cu hartie de copt.
Ungem fiecare disc de aluat cu amestecul de dovleac de la pasul 4. Pe deasupra presaram mozarella rasa si semintele de dovleac.
Ungem fiecare disc de aluat cu amestecul de dovleac de la pasul 4. Pe deasupra presaram mozarella rasa si semintele de dovleac.
Coacem in cuptorul incalzit la 215°C timp de10-12 minute.
Coacem in cuptorul incalzit la 215°C timp de10-12 minute.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!