Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Legume varatice umplute - By Emile Henry

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
 chef profile img

Emile Henry

71 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Legume varatice umplute - By Emile Henry
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Legume varatice umplute - By Emile Henry

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
chef profile img

Emile Henry

71 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Usoara

Legumele umplute sunt o modalitate usoara de a prepara o mancare apetisanta, lucru care le face sa fie extrem de raspandite si populare in bucatariile traditionale ale multor tari de pe glob. Poti gati o mancare delicioasa si plina de savoare, pornind de la o varietate larga de legume cat si de la o multime de umpluturi facute din carne, orez sau alte legume.

Legume varatice umplute - By Emile Henry

(*)(*)(*)(*)(*) ( 4 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Legumele umplute sunt o modalitate usoara de a prepara o mancare apetisanta, lucru care le face sa fie extrem de raspandite si populare in bucatariile traditionale ale multor tari de pe glob. Poti gati o mancare delicioasa si plina de savoare, pornind de la o varietate larga de legume cat si de la o multime de umpluturi facute din carne, orez sau alte legume.

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc rosii
  • 4 buc zucchini
  • 4 buc ceapa
  • 800 gr pulpa de miel
  • 150 gr orez
  • 80 gr pesmet
  • 50 ml lapte
  • 5 linguri ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura condiment Ras el hanout
  • 30 gr ghimbir
  • 2 lingurite stafide
  • 8 buc coriandru
  • 150 gr crutoane
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1rosii
    4 buc
  • 2zucchini
    4 buc
  • 3ceapa
    4 buc
  • 4pulpa de miel
    800 gr
  • 5orez
    150 gr
  • 6pesmet
    80 gr
  • 7lapte
    50 ml
  • 8ulei de masline
    5 linguri
  • 9usturoi
    2 catei
  • 10condiment Ras el hanout
    1 lingura
  • 11ghimbir
    30 gr
  • 12stafide
    2 lingurite
  • 13coriandru
    8 buc
  • 14crutoane
    150 gr
  • 15sare
    dupa gust
  • 16piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (4)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
4 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (4)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 09:40
Ce bine arata!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Emilia fotografiaza
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 20, 09:18
Si eu am pregatit!
Am incercat aceasta reteta! Super gustoasa!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 20, 11:15
Un preparat delicios!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 11:29
Ce faine sunt!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.