Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu gem de caise

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Trif Salomeea

85 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Prajitura cu gem de caise
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu gem de caise

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Trif Salomeea

85 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

2 ore

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Mi s-a cam pus pata pe chestii faramicioase deasupra prajiturilor si am pentru voi o reteta delicioasa de prajitura cu gem de caise. La baza are un blat moale, iar pe deasupra am pus un aluat cu mult unt, copt si faramitat, amestecat cu zahar pudra si fulgi de ovaz. Si la mijloc, bineinteles, am pus un strat gros de gem de caise. Cred ca merge de minune prajitura si cu dulceata de zmeura sau visine.

Prajitura cu gem de caise

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

2 ore

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Trif Salomeea
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Mi s-a cam pus pata pe chestii faramicioase deasupra prajiturilor si am pentru voi o reteta delicioasa de prajitura cu gem de caise. La baza are un blat moale, iar pe deasupra am pus un aluat cu mult unt, copt si faramitat, amestecat cu zahar pudra si fulgi de ovaz. Si la mijloc, bineinteles, am pus un strat gros de gem de caise. Cred ca merge de minune prajitura si cu dulceata de zmeura sau visine.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
  • 5 gr drojdie uscata
  • 1 buc oua
  • 50 gr zahar
  • 400 gr faina
  • 100 gr unt
  • dupa gust sare
  • 1lapte
    100 ml
  • 2apa
    100 ml
  • 3drojdie uscata
    5 gr
  • 4oua
    1 buc
  • 5zahar
    50 gr
  • 6faina
    400 gr
  • 7unt
    100 gr
  • 8sare
    dupa gust
Blat
  • 200 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 buc oua
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 linguri fulgi de ovaz
  • 1unt
    200 gr
  • 2zahar
    150 gr
  • 3oua
    1 buc
  • 4faina
    150 gr
  • 5praf de copt
    1 lingurita
  • 6fulgi de ovaz
    3 linguri
Asamblare
  • 400 gr gem de caise
  • 3 linguri fulgi de ovaz
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1gem de caise
    400 gr
  • 2fulgi de ovaz
    3 linguri
  • 3zahar pudra
    3 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Alexandra
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 23, 09:41
Delicioasa. O prepar cat pot de des.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.