2337 retete postate
2337 retete postate
Pregatire
25 minute
Preparare
1 ora 10 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
25 minute
Preparare
1 ora 10 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIncingem uleiul in oala de supa. Adaugam ceapa taiata fideluta si sare. Calim ceapa timp de 7/8 minute, pana cand devine moale si sticloasa.
Incingem uleiul in oala de supa. Adaugam ceapa taiata fideluta si sare. Calim ceapa timp de 7/8 minute, pana cand devine moale si sticloasa.
Adaugam usturoiul, ardeiul iute si ghimbirul, tocate marunt si telina tulpina taiata in felii subtiri. Gatim timp de 1 minut.
Adaugam usturoiul, ardeiul iute si ghimbirul, tocate marunt si telina tulpina taiata in felii subtiri. Gatim timp de 1 minut.
Adaugam piper, garam masala si chimen. Amestecam si gatim timp de 30/35 de secunde. Adaugam magiun de prune. Gatim timp de 30 de secunde.
Adaugam piper, garam masala si chimen. Amestecam si gatim timp de 30/35 de secunde. Adaugam magiun de prune. Gatim timp de 30 de secunde.
Adaugam morcovii si sfecla, date pe razatoare. Potrivim de sare. Gatim inabusit timp de 10 minute.
Adaugam morcovii si sfecla, date pe razatoare. Potrivim de sare. Gatim inabusit timp de 10 minute.
Adaugam varza rosie taiata fideluta. Amestecam si gatim inabusit timp de 10 minute.
Adaugam varza rosie taiata fideluta. Amestecam si gatim inabusit timp de 10 minute.
Turnam apa, aducem la fierbere, acoperim oala si fierbem timp de 30/35 de minute, pana cand legumele sunt moi.
Turnam apa, aducem la fierbere, acoperim oala si fierbem timp de 30/35 de minute, pana cand legumele sunt moi.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Incingem uleiul in oala de supa. Adaugam ceapa taiata fideluta si sare. Calim ceapa timp de 7/8 minute, pana cand devine moale si sticloasa.
Incingem uleiul in oala de supa. Adaugam ceapa taiata fideluta si sare. Calim ceapa timp de 7/8 minute, pana cand devine moale si sticloasa.
Adaugam usturoiul, ardeiul iute si ghimbirul, tocate marunt si telina tulpina taiata in felii subtiri. Gatim timp de 1 minut.
Adaugam usturoiul, ardeiul iute si ghimbirul, tocate marunt si telina tulpina taiata in felii subtiri. Gatim timp de 1 minut.
Adaugam piper, garam masala si chimen. Amestecam si gatim timp de 30/35 de secunde. Adaugam magiun de prune. Gatim timp de 30 de secunde.
Adaugam piper, garam masala si chimen. Amestecam si gatim timp de 30/35 de secunde. Adaugam magiun de prune. Gatim timp de 30 de secunde.
Adaugam morcovii si sfecla, date pe razatoare. Potrivim de sare. Gatim inabusit timp de 10 minute.
Adaugam morcovii si sfecla, date pe razatoare. Potrivim de sare. Gatim inabusit timp de 10 minute.
Adaugam varza rosie taiata fideluta. Amestecam si gatim inabusit timp de 10 minute.
Adaugam varza rosie taiata fideluta. Amestecam si gatim inabusit timp de 10 minute.
Turnam apa, aducem la fierbere, acoperim oala si fierbem timp de 30/35 de minute, pana cand legumele sunt moi.
Turnam apa, aducem la fierbere, acoperim oala si fierbem timp de 30/35 de minute, pana cand legumele sunt moi.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!