Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de sfecla cu varza rosie, ghimbir si Garam Masala

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2337 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de sfecla cu varza rosie, ghimbir si Garam Masala
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de sfecla cu varza rosie, ghimbir si Garam Masala

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2337 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Ciorba aromata cu multe legume.

Ciorba de sfecla cu varza rosie, ghimbir si Garam Masala

( )( )( )( )( ) ( 0 )
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ciorba aromata cu multe legume.
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 1.5 lingurite ulei
  • 2 buc ceapa
  • dupa gust sare
  • 4 catei usturoi
  • 1 buc ardei iute
  • 40 gr ghimbir
  • 1 buc tulpina de telina
  • dupa gust piper
  • 1 lingura condiment Garam Masala
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 50 gr gem de prune
  • 3 buc morcovi
  • 2 buc sfecla rosie
  • 500 gr varza rosie
  • 3 l apa
  • 1ulei
    1.5 lingurite
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3sare
    dupa gust
  • 4usturoi
    4 catei
  • 5ardei iute
    1 buc
  • 6ghimbir
    40 gr
  • 7tulpina de telina
    1 buc
  • 8piper
    dupa gust
  • 9condiment Garam Masala
    1 lingura
  • 10chimen macinat
    1 lingurita
  • 11gem de prune
    50 gr
  • 12morcovi
    3 buc
  • 13sfecla rosie
    2 buc
  • 14varza rosie
    500 gr
  • 15apa
    3 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Incingem uleiul in oala de supa. Adaugam ceapa taiata fideluta si sare. Calim ceapa timp de 7/8 minute, pana cand devine moale si sticloasa.

    Incingem uleiul in oala de supa. Adaugam ceapa taiata fideluta si sare. Calim ceapa timp de 7/8 minute, pana cand devine moale si sticloasa.

  • Pasul 2
    terminat

    Adaugam usturoiul, ardeiul iute si ghimbirul, tocate marunt si telina tulpina taiata in felii subtiri. Gatim timp de 1 minut.

    Adaugam usturoiul, ardeiul iute si ghimbirul, tocate marunt si telina tulpina taiata in felii subtiri. Gatim timp de 1 minut.

  • Pasul 3
    terminat

    Adaugam piper, garam masala si chimen. Amestecam si gatim timp de 30/35 de secunde. Adaugam magiun de prune. Gatim timp de 30 de secunde.

    Adaugam piper, garam masala si chimen. Amestecam si gatim timp de 30/35 de secunde. Adaugam magiun de prune. Gatim timp de 30 de secunde.

  • Pasul 4
    terminat

    Adaugam morcovii si sfecla, date pe razatoare. Potrivim de sare. Gatim inabusit timp de 10 minute.

    Adaugam morcovii si sfecla, date pe razatoare. Potrivim de sare. Gatim inabusit timp de 10 minute.

  • Pasul 5
    terminat

    Adaugam varza rosie taiata fideluta. Amestecam si gatim inabusit timp de 10 minute.

    Adaugam varza rosie taiata fideluta. Amestecam si gatim inabusit timp de 10 minute.

  • Pasul 6
    terminat

    Turnam apa, aducem la fierbere, acoperim oala si fierbem timp de 30/35 de minute, pana cand legumele sunt moi.

    Turnam apa, aducem la fierbere, acoperim oala si fierbem timp de 30/35 de minute, pana cand legumele sunt moi.

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Incingem uleiul in oala de supa. Adaugam ceapa taiata fideluta si sare. Calim ceapa timp de 7/8 minute, pana cand devine moale si sticloasa.

    Incingem uleiul in oala de supa. Adaugam ceapa taiata fideluta si sare. Calim ceapa timp de 7/8 minute, pana cand devine moale si sticloasa.

  • Pasul 2
    terminat

    Adaugam usturoiul, ardeiul iute si ghimbirul, tocate marunt si telina tulpina taiata in felii subtiri. Gatim timp de 1 minut.

    Adaugam usturoiul, ardeiul iute si ghimbirul, tocate marunt si telina tulpina taiata in felii subtiri. Gatim timp de 1 minut.

  • Pasul 3
    terminat

    Adaugam piper, garam masala si chimen. Amestecam si gatim timp de 30/35 de secunde. Adaugam magiun de prune. Gatim timp de 30 de secunde.

    Adaugam piper, garam masala si chimen. Amestecam si gatim timp de 30/35 de secunde. Adaugam magiun de prune. Gatim timp de 30 de secunde.

  • Pasul 4
    terminat

    Adaugam morcovii si sfecla, date pe razatoare. Potrivim de sare. Gatim inabusit timp de 10 minute.

    Adaugam morcovii si sfecla, date pe razatoare. Potrivim de sare. Gatim inabusit timp de 10 minute.

  • Pasul 5
    terminat

    Adaugam varza rosie taiata fideluta. Amestecam si gatim inabusit timp de 10 minute.

    Adaugam varza rosie taiata fideluta. Amestecam si gatim inabusit timp de 10 minute.

  • Pasul 6
    terminat

    Turnam apa, aducem la fierbere, acoperim oala si fierbem timp de 30/35 de minute, pana cand legumele sunt moi.

    Turnam apa, aducem la fierbere, acoperim oala si fierbem timp de 30/35 de minute, pana cand legumele sunt moi.

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.