Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cotlet de porc cu legume si mirodenii la cuptor

(*)(*)(*)(*)(*) (7)
 chef profile img

Ancutsa

955 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cotlet de porc cu legume si mirodenii la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cotlet de porc cu legume si mirodenii la cuptor

(*)(*)(*)(*)(*) (7)
chef profile img

Ancutsa

955 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

De Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii. Coastele afumate i-au dat o aroma nemaipomenita, insa tot ele s-au mancat primele (cine nu iubeste coastele?). Usturoiul si rozmarinul sunt mirodeniile noastre preferate, dau o aroma deosebita.

Cotlet de porc cu legume si mirodenii la cuptor

(*)(*)(*)(*)(*) ( 7 )
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Party , Romaneasca
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

De Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii. Coastele afumate i-au dat o aroma nemaipomenita, insa tot ele s-au mancat primele (cine nu iubeste coastele?). Usturoiul si rozmarinul sunt mirodeniile noastre preferate, dau o aroma deosebita.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg cotlet de porc dezosat
  • 8 buc coaste afumate de porc
  • dupa gust ciuperci Champignon
  • 6 buc cartofi
  • 150 ml vin alb
  • 400 ml apa
  • dupa gust sare
  • 3 catei usturoi
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 3 linguri ulei din samburi de dovleac
  • 1 lingurita mix de condimente
  • 1cotlet de porc dezosat
    1 kg
  • 2coaste afumate de porc
    8 buc
  • 3ciuperci Champignon
    dupa gust
  • 4cartofi
    6 buc
  • 5vin alb
    150 ml
  • 6apa
    400 ml
  • 7sare
    dupa gust
  • 8usturoi
    3 catei
  • 9rozmarin
    1 crenguta de
  • 10ulei de floarea soarelui
    50 ml
  • 11ulei din samburi de dovleac
    3 linguri
  • 12mix de condimente
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc
Cutit pentru friptura, inox - Grunwerg
44 leiÎn stoc
Set cutite friptura 7 piese - Zokura
245 leiÎn stoc
Termometru pentru friptura - Zokura
32 leiÎn stoc
Platou 35 x 18 cm, lemn de arin - Kesper
85 leiÎn stoc
Platou servire 40 x 30 cm, ardezie - Kesper
35 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 9 cm 5000MCD - Miyabi
1590 leiÎn stoc

Recenzii (7)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
7 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (7)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Vali
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 11:49
Delicios meniul!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 11:27
Super!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Teodor
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 03:21
Foarte bun!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 09:28
Festiv si tare bun!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Dulciuri cu Georgiana
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 09:22
Arata foarte bine!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 01:39
Ce bun trebuie sa fie!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 21, 11:44
Buna!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.