Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pastrav somonat la cuptor cu cartofi natur

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Gina

1 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Pastrav somonat la cuptor cu cartofi natur
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pastrav somonat la cuptor cu cartofi natur

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Gina

1 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Pastrav somonat la cuptor cu cartofi natur asezonati cu parmezan si patrunjel proaspat.

Pastrav somonat la cuptor cu cartofi natur

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Gina
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Pastrav somonat la cuptor cu cartofi natur asezonati cu parmezan si patrunjel proaspat.

Ingrediente

Portii:
Pastrav si cartofi
  • 3 buc file de peste pastrav somonat
  • 6 buc cartofi
  • 50 gr parmezan
  • 1 legatura patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1file de peste pastrav somonat
    3 buc
  • 2cartofi
    6 buc
  • 3parmezan
    50 gr
  • 4patrunjel
    1 legatura
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 05:55
Delicios!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.