( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Preparat mexican in varianta vegetariana cu cartof dulce, fasole neagra, sos de ardei chipotle si rosii. Cartofii dulci, intregi, rumeniti in putin ulei sunt gatiti la cuptor impreuna cu un amestec de legume (morcov, ceapa, telina si tulpini de coriandru) aromat cu seminte de chimion. Dupa ce cartofii sunt gatiti pe jumatate, se adauga boabele de fasole neagra si rosiile din conserva si se continua gatirea pana cand cartofii sunt moi si cremosi, aromele s-au intrepatruns si sosul s-a ingrosat. Se serveste cu branza Feta si frunze de corinadru. Orezul sau tortilla acompaniza perfect preparatul. Pentru varianta de post se omite branza Feta. Un preparat delicios si satios.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!