Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura Amandina insiropata cu portocale si 2 straturi de crema

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura Amandina insiropata cu portocale si 2 straturi de crema
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura Amandina insiropata cu portocale si 2 straturi de crema

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Va propun o prajitura Amandina simplu de facut, cu 2 straturi de crema, glazura de ganache de ciocolata amaruie si blat de cacao aromatizat cu sirop de portocale.

Prajitura Amandina insiropata cu portocale si 2 straturi de crema

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Va propun o prajitura Amandina simplu de facut, cu 2 straturi de crema, glazura de ganache de ciocolata amaruie si blat de cacao aromatizat cu sirop de portocale.

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 23 linguri faina
  • 15 buc oua
  • 7 linguri cacao
  • 25 linguri zahar brun
  • 1 lingurita praf de copt
  • praf de sare
  • 10 linguri apa
  • 1faina
    23 linguri
  • 2oua
    15 buc
  • 3cacao
    7 linguri
  • 4zahar brun
    25 linguri
  • 5praf de copt
    1 lingurita
  • 6sare
    praf de
  • 7apa
    10 linguri
Crema de ciocolata amaruie
  • 600 gr ciocolata amaruie
  • 600 ml frisca lichida
  • 2 ml esenta de portocale
  • 10 gr gelatina
  • 100 gr unt
  • 1ciocolata amaruie
    600 gr
  • 2frisca lichida
    600 ml
  • 3esenta de portocale
    2 ml
  • 4gelatina
    10 gr
  • 5unt
    100 gr
Sirop de portocale
  • 300 gr zahar
  • 600 ml apa
  • 2 ml esenta de portocale
  • 1zahar
    300 gr
  • 2apa
    600 ml
  • 3esenta de portocale
    2 ml
Glazura de ciocolata amaruie
  • 300 gr ciocolata amaruie
  • 300 ml frisca lichida
  • 1ciocolata amaruie
    300 gr
  • 2frisca lichida
    300 ml
Frisca pentru decor
  • 100 ml frisca lichida
  • 10 gr zahar pudra
  • 1frisca lichida
    100 ml
  • 2zahar pudra
    10 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 21 cm, inox - de Buyer
120 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 16cm/3,2L - de Buyer
220 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 16cm/1,5L - de Buyer
320 leiÎn stoc
Set bain marie, inox, 16 cm - Kitchen Craft
210 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 30 cm - de Buyer
32 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.