93 retete postate
93 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
30 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareHidrateaza lintea si orezul pentru 30 de minute. Fierbe lintea in apa cu sare timp de 12 minute (trebuie sa se inmoaie, dar sa fie precum pastele al dente). La final scurge apa de pe aceasta.
Hidrateaza lintea si orezul pentru 30 de minute. Fierbe lintea in apa cu sare timp de 12 minute (trebuie sa se inmoaie, dar sa fie precum pastele al dente). La final scurge apa de pe aceasta.
Curata si taie ceapa felii subtiri. Pune peste ea faina si o lingurita de sare. Imparte ceapa in 3 transe. Prajeste fiecare transa de ceapa timp de 5-7 minute in uleiul de floarea soarelui incins. Mentine focul mediu si amesteca ocazional in ceapa. Scoate ceapa pe un prosop de hartie absorbant si asezoneaza cu extra sare.
Curata si taie ceapa felii subtiri. Pune peste ea faina si o lingurita de sare. Imparte ceapa in 3 transe. Prajeste fiecare transa de ceapa timp de 5-7 minute in uleiul de floarea soarelui incins. Mentine focul mediu si amesteca ocazional in ceapa. Scoate ceapa pe un prosop de hartie absorbant si asezoneaza cu extra sare.
Curata bine de ulei vasul in care ai prajit ceapa (eu am folosit un vas de fonta, dar poti folosi 2 vase daca vrei). Adauga semintele de chimion si coriandru si prajeste-le un minut, doua.
Curata bine de ulei vasul in care ai prajit ceapa (eu am folosit un vas de fonta, dar poti folosi 2 vase daca vrei). Adauga semintele de chimion si coriandru si prajeste-le un minut, doua.
Adauga orezul, uleiul de masline si condimentele (turmeric, all spices, scortisoara, zahar, 0,5 lingurita sare, piper).
Adauga orezul, uleiul de masline si condimentele (turmeric, all spices, scortisoara, zahar, 0,5 lingurita sare, piper).
Amesteca bine ca uleiul sa imbrace orezul, adauga lintea si acopera cu apa. Adu la fierbere, redu focul la minim si acopera cu un capac. Fierbe pentru 15 minute.
Amesteca bine ca uleiul sa imbrace orezul, adauga lintea si acopera cu apa. Adu la fierbere, redu focul la minim si acopera cu un capac. Fierbe pentru 15 minute.
Ia de pe foc, pune un prosop peste oala si acopera la loc cu capacul. Lasa la odihnit pentru 10 minute. Serveste cu ceapa prajita.
Ia de pe foc, pune un prosop peste oala si acopera la loc cu capacul. Lasa la odihnit pentru 10 minute. Serveste cu ceapa prajita.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Hidrateaza lintea si orezul pentru 30 de minute. Fierbe lintea in apa cu sare timp de 12 minute (trebuie sa se inmoaie, dar sa fie precum pastele al dente). La final scurge apa de pe aceasta.
Hidrateaza lintea si orezul pentru 30 de minute. Fierbe lintea in apa cu sare timp de 12 minute (trebuie sa se inmoaie, dar sa fie precum pastele al dente). La final scurge apa de pe aceasta.
Curata si taie ceapa felii subtiri. Pune peste ea faina si o lingurita de sare. Imparte ceapa in 3 transe. Prajeste fiecare transa de ceapa timp de 5-7 minute in uleiul de floarea soarelui incins. Mentine focul mediu si amesteca ocazional in ceapa. Scoate ceapa pe un prosop de hartie absorbant si asezoneaza cu extra sare.
Curata si taie ceapa felii subtiri. Pune peste ea faina si o lingurita de sare. Imparte ceapa in 3 transe. Prajeste fiecare transa de ceapa timp de 5-7 minute in uleiul de floarea soarelui incins. Mentine focul mediu si amesteca ocazional in ceapa. Scoate ceapa pe un prosop de hartie absorbant si asezoneaza cu extra sare.
Curata bine de ulei vasul in care ai prajit ceapa (eu am folosit un vas de fonta, dar poti folosi 2 vase daca vrei). Adauga semintele de chimion si coriandru si prajeste-le un minut, doua.
Curata bine de ulei vasul in care ai prajit ceapa (eu am folosit un vas de fonta, dar poti folosi 2 vase daca vrei). Adauga semintele de chimion si coriandru si prajeste-le un minut, doua.
Adauga orezul, uleiul de masline si condimentele (turmeric, all spices, scortisoara, zahar, 0,5 lingurita sare, piper).
Adauga orezul, uleiul de masline si condimentele (turmeric, all spices, scortisoara, zahar, 0,5 lingurita sare, piper).
Amesteca bine ca uleiul sa imbrace orezul, adauga lintea si acopera cu apa. Adu la fierbere, redu focul la minim si acopera cu un capac. Fierbe pentru 15 minute.
Amesteca bine ca uleiul sa imbrace orezul, adauga lintea si acopera cu apa. Adu la fierbere, redu focul la minim si acopera cu un capac. Fierbe pentru 15 minute.
Ia de pe foc, pune un prosop peste oala si acopera la loc cu capacul. Lasa la odihnit pentru 10 minute. Serveste cu ceapa prajita.
Ia de pe foc, pune un prosop peste oala si acopera la loc cu capacul. Lasa la odihnit pentru 10 minute. Serveste cu ceapa prajita.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!