435 retete postate
435 retete postate
Pregatire
5 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
5 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareAm tapetat tigaia de fonta cu hartie de copt, am feliat mamaliga, apoi am presat-o, cu degetele, pe fundul tigaii, pentru a forma blatul. Am incins cuptorul la 200°C. Daca nu aveti mamaliga rece de reciclat, faceti o mamaliga: puneti 250 ml de apa la fiert cu un praf de sare, iar cand incepe sa fiarba apa, adaugati malaiul in ploaie, omogenizati cu un tel si fierbeti pentru 5/6 minute, apoi turnati mamaliga in tigaie si o lasati circa 30 de minute sa se raceasca.
Am tapetat tigaia de fonta cu hartie de copt, am feliat mamaliga, apoi am presat-o, cu degetele, pe fundul tigaii, pentru a forma blatul. Am incins cuptorul la 200°C. Daca nu aveti mamaliga rece de reciclat, faceti o mamaliga: puneti 250 ml de apa la fiert cu un praf de sare, iar cand incepe sa fiarba apa, adaugati malaiul in ploaie, omogenizati cu un tel si fierbeti pentru 5/6 minute, apoi turnati mamaliga in tigaie si o lasati circa 30 de minute sa se raceasca.
Peste blatul de mamaliga am presarat jumatate din cantitatea de mozzarella, prosciutto rupt in bucati, feliute de ardei, ouale, mixul de condimente si din nou mozzarella.
Peste blatul de mamaliga am presarat jumatate din cantitatea de mozzarella, prosciutto rupt in bucati, feliute de ardei, ouale, mixul de condimente si din nou mozzarella.
Am dat tigaia la cuptorul incins pentru 15-20 de minute, in functie de cat de gatite va plac ouale! Ale mele au stat 20 de minute, intrucat am vrut un galbenus legat, dar cremos.
Am dat tigaia la cuptorul incins pentru 15-20 de minute, in functie de cat de gatite va plac ouale! Ale mele au stat 20 de minute, intrucat am vrut un galbenus legat, dar cremos.
Dupa coacere, am presarat cateva frunze de patrunjel verde si am lasat-o sa se racoreasca vreo 5 minute, apoi am feliat-o si am servit-o cu sos iute.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Am tapetat tigaia de fonta cu hartie de copt, am feliat mamaliga, apoi am presat-o, cu degetele, pe fundul tigaii, pentru a forma blatul. Am incins cuptorul la 200°C. Daca nu aveti mamaliga rece de reciclat, faceti o mamaliga: puneti 250 ml de apa la fiert cu un praf de sare, iar cand incepe sa fiarba apa, adaugati malaiul in ploaie, omogenizati cu un tel si fierbeti pentru 5/6 minute, apoi turnati mamaliga in tigaie si o lasati circa 30 de minute sa se raceasca.
Am tapetat tigaia de fonta cu hartie de copt, am feliat mamaliga, apoi am presat-o, cu degetele, pe fundul tigaii, pentru a forma blatul. Am incins cuptorul la 200°C. Daca nu aveti mamaliga rece de reciclat, faceti o mamaliga: puneti 250 ml de apa la fiert cu un praf de sare, iar cand incepe sa fiarba apa, adaugati malaiul in ploaie, omogenizati cu un tel si fierbeti pentru 5/6 minute, apoi turnati mamaliga in tigaie si o lasati circa 30 de minute sa se raceasca.
Peste blatul de mamaliga am presarat jumatate din cantitatea de mozzarella, prosciutto rupt in bucati, feliute de ardei, ouale, mixul de condimente si din nou mozzarella.
Peste blatul de mamaliga am presarat jumatate din cantitatea de mozzarella, prosciutto rupt in bucati, feliute de ardei, ouale, mixul de condimente si din nou mozzarella.
Am dat tigaia la cuptorul incins pentru 15-20 de minute, in functie de cat de gatite va plac ouale! Ale mele au stat 20 de minute, intrucat am vrut un galbenus legat, dar cremos.
Am dat tigaia la cuptorul incins pentru 15-20 de minute, in functie de cat de gatite va plac ouale! Ale mele au stat 20 de minute, intrucat am vrut un galbenus legat, dar cremos.
Dupa coacere, am presarat cateva frunze de patrunjel verde si am lasat-o sa se racoreasca vreo 5 minute, apoi am feliat-o si am servit-o cu sos iute.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!