Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu crema de mascarpone, piscoturi si gem de capsune si mure

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

899 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu crema de mascarpone, piscoturi si gem de capsune si mure
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu crema de mascarpone, piscoturi si gem de capsune si mure

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

899 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

4 ore

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Va propun un mod de preparare al unui tort popular: tortul cu blat de vanilie si crema de mascarpone cu gem de fructe de padure. In cazul de fata am folosit 2 straturi de blat de vanilie si un strat de piscoturi si 2 gemuri - unul de capsune si unul de mure (dat prin sita pentru a indeparta semintele).

Tort cu crema de mascarpone, piscoturi si gem de capsune si mure

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

4 ore

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Va propun un mod de preparare al unui tort popular: tortul cu blat de vanilie si crema de mascarpone cu gem de fructe de padure. In cazul de fata am folosit 2 straturi de blat de vanilie si un strat de piscoturi si 2 gemuri - unul de capsune si unul de mure (dat prin sita pentru a indeparta semintele).

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 9 linguri faina
  • 9 linguri zahar
  • praf de sare
  • 5 linguri oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • 10 gr zahar vanilinat
  • 100 gr piscoturi
  • 1faina
    9 linguri
  • 2zahar
    9 linguri
  • 3sare
    praf de
  • 4oua
    5 linguri
  • 5praf de copt
    1 lingurita
  • 6zahar vanilinat
    10 gr
  • 7piscoturi
    100 gr
Crema de mascarpone
  • 500 gr branza Mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 gr zahar pudra
  • 10 gr zahar vanilinat
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 10 gr gelatina
  • 1branza Mascarpone
    500 gr
  • 2frisca lichida
    200 ml
  • 3zahar pudra
    100 gr
  • 4zahar vanilinat
    10 gr
  • 5esenta de vanilie
    2 ml
  • 6gelatina
    10 gr
Gem de capsune
  • 250 gr capsuni congelate
  • 75 gr zahar pudra
  • 5 gr gelatina
  • 1capsuni congelate
    250 gr
  • 2zahar pudra
    75 gr
  • 3gelatina
    5 gr
Gem de mure
  • 300 gr mure congelate
  • 100 gr zahar pudra
  • 5 gr gelatina
  • 1mure congelate
    300 gr
  • 2zahar pudra
    100 gr
  • 3gelatina
    5 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula plastic, 28 cm, Alb - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Paleta tort, 25 cm, inox - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Sita inox, 18 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 27,8cm/3,5L - Westmark
39 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
99 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Platou tort, 31 cm - Westmark
34 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.