Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Focaccia cu rozmarin

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Malika

26 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Focaccia cu rozmarin
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Focaccia cu rozmarin

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Malika

26 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Semolina este mai putin cunoscuta la noi, dar folosita pe scara larga in bucataria italiana si araba. Este un produs de macinare a graului, care este creat atunci cand boabele sunt prelucrate folosind role ondulate de fonta. In timpul acestei faze de macinare a graului taratele, germenii si endospermul se sparg in granule grosiere. Aceste boabe sunt numite Semolina si pot fi prelucrate in continuare pentru a obtine faina sau utilizate in productia multor produse alimentare. Poate fi folosita ca atare sau in combinatie cu alte tipuri de faina, in cazul de fata tip 650.

Focaccia cu rozmarin

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Malika
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Semolina este mai putin cunoscuta la noi, dar folosita pe scara larga in bucataria italiana si araba. Este un produs de macinare a graului, care este creat atunci cand boabele sunt prelucrate folosind role ondulate de fonta. In timpul acestei faze de macinare a graului taratele, germenii si endospermul se sparg in granule grosiere. Aceste boabe sunt numite Semolina si pot fi prelucrate in continuare pentru a obtine faina sau utilizate in productia multor produse alimentare. Poate fi folosita ca atare sau in combinatie cu alte tipuri de faina, in cazul de fata tip 650.

Ingrediente

Portii:
Focaccia
  • 400 gr faina
  • 150 gr faina de semolina
  • 150 ml lapte
  • 150 ml apa
  • 100 ml ulei de masline
  • 25 gr trunchi de peste baby hering
  • 10 gr sare
  • 2 linguri zahar
  • 1faina
    400 gr
  • 2faina de semolina
    150 gr
  • 3lapte
    150 ml
  • 4apa
    150 ml
  • 5ulei de masline
    100 ml
  • 6trunchi de peste baby hering
    25 gr
  • 7sare
    10 gr
  • 8zahar
    2 linguri
Condimente
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri apa
  • 3 gr sare
  • 1 legatura rozmarin
  • 1ulei de masline
    2 linguri
  • 2apa
    2 linguri
  • 3sare
    3 gr
  • 4rozmarin
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/f5a92f9b-1d83-4401-b140-0943c4041cdc.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Alexandra
Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Alexandra
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 23, 12:06
As manca zilnic.  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.