Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bagels

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Aaaa

484 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Bagels
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bagels

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Aaaa

484 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Bagels, de asemenea, pronuntat istoric beigel, este un produs de panificatie originar din comunitatile evreiesti din Polonia si este in mod traditional modelat manual sub forma unui inel din aluat de grau facut cu drojdie care este mai intai fiert in apa pentru o scurta perioada de timp si apoi copt. Bagels sunt adesea acoperite cu diferite tipuri de seminte, dar cele traditionale sunt seminte de mac si susan. Bagel a devenit un produs de panificatie popular in Statele Unite, Canada si Regatul Unit, in special in orasele cu populatie evreiasca mare, precum Chicago, New York, Los Angeles, Montreal, Toronto si Londra. Nu am facut reteta originala, fiarta, dar promit ca aceasta reteta este la fel de buna ca cea originala si nu veti regreta daca o incercati.

Bagels

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

2 ore

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Aaaa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Bagels, de asemenea, pronuntat istoric beigel, este un produs de panificatie originar din comunitatile evreiesti din Polonia si este in mod traditional modelat manual sub forma unui inel din aluat de grau facut cu drojdie care este mai intai fiert in apa pentru o scurta perioada de timp si apoi copt. Bagels sunt adesea acoperite cu diferite tipuri de seminte, dar cele traditionale sunt seminte de mac si susan. Bagel a devenit un produs de panificatie popular in Statele Unite, Canada si Regatul Unit, in special in orasele cu populatie evreiasca mare, precum Chicago, New York, Los Angeles, Montreal, Toronto si Londra. Nu am facut reteta originala, fiarta, dar promit ca aceasta reteta este la fel de buna ca cea originala si nu veti regreta daca o incercati.

Ingrediente

Portii:
Bagels
  • 330 gr faina
  • 6 gr sare
  • 20 gr zahar
  • 25 gr drojdie
  • 185 ml apa
  • 30 ml ulei de masline
  • 1faina
    330 gr
  • 2sare
    6 gr
  • 3zahar
    20 gr
  • 4drojdie
    25 gr
  • 5apa
    185 ml
  • 6ulei de masline
    30 ml
Pentru uns
  • 1 buc oua
  • 35 gr susan
  • 1oua
    1 buc
  • 2susan
    35 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Tava cuptor, 37 x 26,5 cm - Kitchen Craft
62 leiÎn stoc
Furculita inox, "Windsor" - Grunwerg
14 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Tava cuptor, otel, 39 x 27 cm - Kitchen Craft
125 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 21, 11:08
Bune trebuie sa fie!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.