Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pastiera napoletana

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2317 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pastiera napoletana
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pastiera napoletana

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2317 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un desert potrivit pentru masa de Paste. Pastiera napoletana este o pasca in stil italian cu o baza din aluat fraged umpluta cu o crema din branza ricotta, arpacas, coaja de portocala confiata si apa de flori de portocal.

Pastiera napoletana

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Un desert potrivit pentru masa de Paste. Pastiera napoletana este o pasca in stil italian cu o baza din aluat fraged umpluta cu o crema din branza ricotta, arpacas, coaja de portocala confiata si apa de flori de portocal.

Ingrediente

Portii:
Crema de branza si arapacas
  • 30 gr unt
  • 380 gr arpacas prefiert
  • 250 ml lapte
  • 12 gr coaja de lamaie
  • 350 gr branza Ricotta
  • 2 buc oua
  • 2 buc galbenus de ou
  • 200 gr zahar
  • 70 gr coaja de portocala confiata
  • 5 ml extract de vanilie
  • 20 ml apa de flori de portocal
  • 1unt
    30 gr
  • 2arpacas prefiert
    380 gr
  • 3lapte
    250 ml
  • 4coaja de lamaie
    12 gr
  • 5branza Ricotta
    350 gr
  • 6oua
    2 buc
  • 7galbenus de ou
    2 buc
  • 8zahar
    200 gr
  • 9coaja de portocala confiata
    70 gr
  • 10extract de vanilie
    5 ml
  • 11apa de flori de portocal
    20 ml
Crusta
  • 300 gr faina
  • 15 gr zahar granulat
  • 180 gr unt
  • 1 buc oua
  • 50 ml apa
  • 1faina
    300 gr
  • 2zahar granulat
    15 gr
  • 3unt
    180 gr
  • 4oua
    1 buc
  • 5apa
    50 ml
Decor
  • dupa gust zahar pudra
  • 30 gr ciocolata alba
  • 1zahar pudra
    dupa gust
  • 2ciocolata alba
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Blender de mana, 800W - Princess
320 leiÎn stoc
Forma cutter, stea, inox, 12 cm - Westmark
17 leiÎn stoc
Forma cutter, inima, inox, 12 cm - Westmark
17 leiÎn stoc
Untiera inox, 18,5 x 12,3 cm - Zokura
69 leiÎn stoc
Untiera portelan, 9 x 7,5 cm - Viejo Valle
48 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 21, 05:50
Frumoasa si aromata!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.