Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bagels cu ou si avocado

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aaaa

484 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Bagels cu ou si avocado
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bagels cu ou si avocado

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aaaa

484 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Bagelul, de asemenea, pronuntat istoric beigel, este un produs de panificatie originar din comunitatile evreiesti din Polonia si este in mod traditional modelat manual sub forma unui inel din aluat de grau facut cu drojdie care este mai intai fiert in apa pentru o scurta perioada de timp si apoi copt. Bagels sunt adesea acoperite cu diferite tipuri de seminte, dar cele traditionale sunt seminte de mac si susan. Cea mai veche mentiune cunoscuta a unei paini in forma de inel fierte, apoi coapta, se gaseste intr-o carte de bucate arabeasca din secolul al XIII-lea, unde sunt numite ka'ak. Bagel a fost mentionat pentru prima data in 1610 in comunitatea evreiasca din Cracovia, Polonia, care afirma ca este permis sa se ofere cadou astfel covrigi femeii care a nascut, moasei si fetelor si femeilor care au fost prezente.

Bagels cu ou si avocado

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Bagelul, de asemenea, pronuntat istoric beigel, este un produs de panificatie originar din comunitatile evreiesti din Polonia si este in mod traditional modelat manual sub forma unui inel din aluat de grau facut cu drojdie care este mai intai fiert in apa pentru o scurta perioada de timp si apoi copt. Bagels sunt adesea acoperite cu diferite tipuri de seminte, dar cele traditionale sunt seminte de mac si susan. Cea mai veche mentiune cunoscuta a unei paini in forma de inel fierte, apoi coapta, se gaseste intr-o carte de bucate arabeasca din secolul al XIII-lea, unde sunt numite ka'ak. Bagel a fost mentionat pentru prima data in 1610 in comunitatea evreiasca din Cracovia, Polonia, care afirma ca este permis sa se ofere cadou astfel covrigi femeii care a nascut, moasei si fetelor si femeilor care au fost prezente.

Ingrediente

Portii:
Bagels
  • 330 gr faina
  • 6 gr sare
  • 185 ml apa
  • 25 gr drojdie
  • 20 gr zahar
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 buc oua
  • 30 gr susan
  • 1faina
    330 gr
  • 2sare
    6 gr
  • 3apa
    185 ml
  • 4drojdie
    25 gr
  • 5zahar
    20 gr
  • 6ulei de masline
    30 ml
  • 7oua
    1 buc
  • 8susan
    30 gr
Umplutura
  • 50 gr crema de branza
  • 1 buc oua
  • 50 gr avocado
  • 1 frunza salata verde
  • dupa gust sare
  • dupa gust suc de lamaie
  • 1crema de branza
    50 gr
  • 2oua
    1 buc
  • 3avocado
    50 gr
  • 4salata verde
    1 frunza
  • 5sare
    dupa gust
  • 6suc de lamaie
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 21 cm, inox - de Buyer
120 leiÎn stoc
Cutit pentru paine, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Cupa pentru oua posate - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.