Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gustare cu batoane de Camembert si sparanghel pane

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Gustare cu batoane de Camembert si sparanghel pane
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gustare cu batoane de Camembert si sparanghel pane

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

7 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru o gustare de dupa-amiaza sau un mic dejun poti pregati aceste batoane de branza Camembert si sparanghele date prin ou si pesmet si prajite. Sunt gata repede si se mananca si mai repede. Eu folosesc pesmet facut de casa, este auriu, il maruntesc mai mare si nu e asa sarat ca cel cumparat.

Gustare cu batoane de Camembert si sparanghel pane

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

7 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru o gustare de dupa-amiaza sau un mic dejun poti pregati aceste batoane de branza Camembert si sparanghele date prin ou si pesmet si prajite. Sunt gata repede si se mananca si mai repede. Eu folosesc pesmet facut de casa, este auriu, il maruntesc mai mare si nu e asa sarat ca cel cumparat.

Ingrediente

Portii:
  • 200 gr branza Camembert
  • 4 buc sparanghel
  • 2 buc oua
  • dupa gust sare
  • 100 gr faina
  • 150 gr pesmet
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • varf de cutit busuioc uscat
  • dupa gust ketchup
  • 1branza Camembert
    200 gr
  • 2sparanghel
    4 buc
  • 3oua
    2 buc
  • 4sare
    dupa gust
  • 5faina
    100 gr
  • 6pesmet
    150 gr
  • 7ulei de floarea soarelui
    200 ml
  • 8busuioc uscat
    varf de cutit
  • 9ketchup
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol portelan, 6cm, "Alumilite" - Porland
8 leiÎn stoc
Bol portelan, 11cm, "Alumilite" - Porland
22 leiÎn stoc
Bol portelan, 6cm, "Gastronomi" - Porland
12 leiÎn stoc
Cleste pentru gratar, inox, 35 cm - Zokura
25 leiÎn stoc
Capac sticla, 16cm - Ballarini
29 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Set 2 manusi de bucatarie - Zokura
50 leiÎn stoc
Set 6 carlige masa - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc
Sticla ulei/otet, 300 ml - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 3,2 L, 1400 W - Zokura
445 leiÎn stoc
Friteuza 1,5L, 900W - Adler
340 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 21 cm, inox - de Buyer
120 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.