Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pina colada Panna Cotta

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aaaa

484 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pina colada Panna Cotta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pina colada Panna Cotta

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aaaa

484 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Panna cotta (cuvantul italian pentru "smantana gatita") este un desert italian din crema indulcita ingrosata cu gelatina si pusa in diverse forme. Crema poate fi aromatizata cu cafea, vanilie sau alte arome. Amestecul este apoi pus intr-o matrita si se serveste rece a doua zi. Panna Cotta este o budinca foarte simpla. La urma urmei, este doar crema ingrosata cu putina gelatina. Dar desertul are un gust foarte cremos si delicios. Se topeste in gura, nu are cocoloase si este foarte gustos. Adesea, desertul este servit cu niste sos dulce si garnituri de fructe. Puteti adauga, de asemenea, niste crunch sub forma de crumble, daca preferati. Aceste garnituri suplimentare confera gust extra desertului. Daca iubesti nuca de cocos sau pina colada sau vrei doar un desert racoros, am o reteta usoara si delicioasa pentru tine: Pina Colada Panna Cotta. Folosirea laptelui din nuca de cocos face ca acest desert sa fie cu adevarat gustos, cu un gust discret de nuca de cocos. Va promit ca nu veti regreta daca incercati aceasta reteta si, printre multe altele, este minunat intr-o zi de vara, ca acum.

Pina colada Panna Cotta

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Aaaa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Panna cotta (cuvantul italian pentru "smantana gatita") este un desert italian din crema indulcita ingrosata cu gelatina si pusa in diverse forme. Crema poate fi aromatizata cu cafea, vanilie sau alte arome. Amestecul este apoi pus intr-o matrita si se serveste rece a doua zi. Panna Cotta este o budinca foarte simpla. La urma urmei, este doar crema ingrosata cu putina gelatina. Dar desertul are un gust foarte cremos si delicios. Se topeste in gura, nu are cocoloase si este foarte gustos. Adesea, desertul este servit cu niste sos dulce si garnituri de fructe. Puteti adauga, de asemenea, niste crunch sub forma de crumble, daca preferati. Aceste garnituri suplimentare confera gust extra desertului. Daca iubesti nuca de cocos sau pina colada sau vrei doar un desert racoros, am o reteta usoara si delicioasa pentru tine: Pina Colada Panna Cotta. Folosirea laptelui din nuca de cocos face ca acest desert sa fie cu adevarat gustos, cu un gust discret de nuca de cocos. Va promit ca nu veti regreta daca incercati aceasta reteta si, printre multe altele, este minunat intr-o zi de vara, ca acum.

Ingrediente

Portii:
  • 400 ml lapte de cocos din conserva
  • 450 gr ananas
  • 80 gr zahar
  • 20 gr gelatina
  • 50 ml apa
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1lapte de cocos din conserva
    400 ml
  • 2ananas
    450 gr
  • 3zahar
    80 gr
  • 4gelatina
    20 gr
  • 5apa
    50 ml
  • 6extract de vanilie
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Tel, 30,8 cm, "Gentle" - Westmark
35 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Tel inox, 26,5 cm - de Buyer
94 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.