( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Sunt chiar fericita ca am “inventat” acest quiche fara gluten DIVIN. Spun ca l-am inventat, pentru ca efectiv am folosit ce aveam prin casa: faina fara gluten, unt vegan, smantana vegetala, ciuperci, spanac, prosciutto cotto, ceapa si un ou. De fapt, cam asa sta treaba cu quiche-urile, daca iti folosesti putin imaginatia iese ceva bun de tot. Important: FAINA - Fiecare faina fara gluten este diferita, eu folosesc un mix din faina de porumb, orez, hrisca, tapioca si cartofi de la Doves Farm (plain white flour) asa ca nu garantez ca iese tarta daca folositi alt tip de faina fara gluten. In schimb, iese tarta (folosind aceleasi cantitati) daca puneti faina normala din grau, cu gluten. UNT - Eu folosesc unt compus din shea, cocos si crema de migdale dar iese tarta daca folositi si unt normal, din lapte de vaca (cu 82% grasime). SMANTANA - Eu folosesc smantana din caju, dar puteti folosi si smantana lichida din lapte de vaca.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!