Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Quiche fara gluten si lactate

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Quiche fara gluten si lactate
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Quiche fara gluten si lactate

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Sunt chiar fericita ca am “inventat” acest quiche fara gluten DIVIN. Spun ca l-am inventat, pentru ca efectiv am folosit ce aveam prin casa: faina fara gluten, unt vegan, smantana vegetala, ciuperci, spanac, prosciutto cotto, ceapa si un ou. De fapt, cam asa sta treaba cu quiche-urile, daca iti folosesti putin imaginatia iese ceva bun de tot. Important: FAINA - Fiecare faina fara gluten este diferita, eu folosesc un mix din faina de porumb, orez, hrisca, tapioca si cartofi de la Doves Farm (plain white flour) asa ca nu garantez ca iese tarta daca folositi alt tip de faina fara gluten. In schimb, iese tarta (folosind aceleasi cantitati) daca puneti faina normala din grau, cu gluten. UNT - Eu folosesc unt compus din shea, cocos si crema de migdale dar iese tarta daca folositi si unt normal, din lapte de vaca (cu 82% grasime). SMANTANA - Eu folosesc smantana din caju, dar puteti folosi si smantana lichida din lapte de vaca.

Quiche fara gluten si lactate

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Hayateria
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Sunt chiar fericita ca am “inventat” acest quiche fara gluten DIVIN. Spun ca l-am inventat, pentru ca efectiv am folosit ce aveam prin casa: faina fara gluten, unt vegan, smantana vegetala, ciuperci, spanac, prosciutto cotto, ceapa si un ou. De fapt, cam asa sta treaba cu quiche-urile, daca iti folosesti putin imaginatia iese ceva bun de tot. Important: FAINA - Fiecare faina fara gluten este diferita, eu folosesc un mix din faina de porumb, orez, hrisca, tapioca si cartofi de la Doves Farm (plain white flour) asa ca nu garantez ca iese tarta daca folositi alt tip de faina fara gluten. In schimb, iese tarta (folosind aceleasi cantitati) daca puneti faina normala din grau, cu gluten. UNT - Eu folosesc unt compus din shea, cocos si crema de migdale dar iese tarta daca folositi si unt normal, din lapte de vaca (cu 82% grasime). SMANTANA - Eu folosesc smantana din caju, dar puteti folosi si smantana lichida din lapte de vaca.

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 200 gr faina fara gluten
  • 100 gr unt vegan
  • 6 linguri apa
  • 1faina fara gluten
    200 gr
  • 2unt vegan
    100 gr
  • 3apa
    6 linguri
compozitie
  • 80 gr sunca Prosciutto cotto
  • 8 buc ciuperci Champignon
  • 80 gr spanac
  • 1 buc ceapa
  • 250 ml smantana
  • 1 buc oua
  • praf de sare
  • praf de piper
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 1sunca Prosciutto cotto
    80 gr
  • 2ciuperci Champignon
    8 buc
  • 3spanac
    80 gr
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5smantana
    250 ml
  • 6oua
    1 buc
  • 7sare
    praf de
  • 8piper
    praf de
  • 9ulei de cocos
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.