Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Porc in crusta de mozzarella, umplut cu mustar si camembert

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Porc in crusta de mozzarella, umplut cu mustar si camembert
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Porc in crusta de mozzarella, umplut cu mustar si camembert

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am pregatit o noua rulada de porc si, de data aceasta, am umplut-o cu mustar si branza Camembert si i-am facut o crusta de mirodenii si branza Mozzarella. Am servit cu salata de castraveti cu marar si a fost gustos si satios.

Porc in crusta de mozzarella, umplut cu mustar si camembert

(*)(*)(*)(*)(*) ( 4 )
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Party , Romaneasca
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit o noua rulada de porc si, de data aceasta, am umplut-o cu mustar si branza Camembert si i-am facut o crusta de mirodenii si branza Mozzarella. Am servit cu salata de castraveti cu marar si a fost gustos si satios.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr pulpa de porc
  • 3 lingurite mustar cu boabe
  • 2 lingurite mix de mirodenii
  • 60 gr branza Camembert
  • 120 gr branza mozzarella
  • 150 ml ulei
  • 200 ml bere
  • 300 ml apa
  • 1pulpa de porc
    500 gr
  • 2mustar cu boabe
    3 lingurite
  • 3mix de mirodenii
    2 lingurite
  • 4branza Camembert
    60 gr
  • 5branza mozzarella
    120 gr
  • 6ulei
    150 ml
  • 7bere
    200 ml
  • 8apa
    300 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Sujihiki 24 cm 5000MCD - Miyabi
2690 leiÎn stoc
Set cutite 6 piese, otel german - Zokura
345 leiÎn stoc
Set cutite 6 piese, otel inoxidabil - Zokura
175 leiÎn stoc
Suport prosoape hartie, inox - Westmark
136 leiÎn stoc
Termometru carne fara fir cu 2 sonde - Zokura
275 leiÎn stoc
Set 4 tepuse carne, inox, 22 cm - Westmark
19 leiÎn stoc
Dispozitiv fragezire carne - Westmark
145 leiÎn stoc

Recenzii (4)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
4 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (4)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 09:01
Mmm, ce bun!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Teodor
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 21, 09:19
Buna !
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Food by Ramo
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 21, 02:14
Un deliciu! Recomand!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 21, 03:28
Avaaaai, dar ce bine arata!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.