502 retete postate
502 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
50 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
50 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePulpa se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si se pipereaza. Feliile de carne se dau prin faina, apoi se scutura usor. Se incinge uleiul si se prajeste carnea pe ambele parti. Daca e prea putin ulei, se adauga o lingura de apa. Dupa ce sunt rumenite, se scot din tigaie si se pun deoparte la cald.
Pulpa se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si se pipereaza. Feliile de carne se dau prin faina, apoi se scutura usor. Se incinge uleiul si se prajeste carnea pe ambele parti. Daca e prea putin ulei, se adauga o lingura de apa. Dupa ce sunt rumenite, se scot din tigaie si se pun deoparte la cald.
Pregatim salata de quinoa: intr-o tigaie punem uleiul si apa, apoi adaugam ceapa galbena taiata marunt, rondelele de usturoi, chimionul si apoi ardeii taiati marunt. Punem capacul si lasam sa se inabuseaca.
Pregatim salata de quinoa: intr-o tigaie punem uleiul si apa, apoi adaugam ceapa galbena taiata marunt, rondelele de usturoi, chimionul si apoi ardeii taiati marunt. Punem capacul si lasam sa se inabuseaca.
Taiem rosiile cubulete si le adaugam peste ardeii inabusiti, adaugand si fasolea verde. Asezonam cu sare, praful chilli si coriandru macinat sau frunze. Acoperim si lasam sa fiarba 5 minute. Daca e nevoie adaugam putina supa.
Taiem rosiile cubulete si le adaugam peste ardeii inabusiti, adaugand si fasolea verde. Asezonam cu sare, praful chilli si coriandru macinat sau frunze. Acoperim si lasam sa fiarba 5 minute. Daca e nevoie adaugam putina supa.
Luam un saculet de quinoa si il fierbem in supa 12 minute, asa cum scrie pe cutie. Intr-o tigaie „calim” ceapa rosie taiata solzisori in 2 linguri de apa, apoi rasurnam quinoa fiarta peste ceapa si adaugam supa. Lasam sa dea in clocot. Peste legumele calite adaugam quinoa cu supa ramasa, amestecam si lasam sa fiarba pana scade toata supa. Condimentam dupa gust.
Luam un saculet de quinoa si il fierbem in supa 12 minute, asa cum scrie pe cutie. Intr-o tigaie „calim” ceapa rosie taiata solzisori in 2 linguri de apa, apoi rasurnam quinoa fiarta peste ceapa si adaugam supa. Lasam sa dea in clocot. Peste legumele calite adaugam quinoa cu supa ramasa, amestecam si lasam sa fiarba pana scade toata supa. Condimentam dupa gust.
Servim escalopul alaturi de quinoa si o salata si presaram deasupra patrunjel verde proaspat tocat. Foarte gustos escalopul acesta si in plus, nu necesita foarte mult timp de pregatire. Pofta buna sa aveti!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Pulpa se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si se pipereaza. Feliile de carne se dau prin faina, apoi se scutura usor. Se incinge uleiul si se prajeste carnea pe ambele parti. Daca e prea putin ulei, se adauga o lingura de apa. Dupa ce sunt rumenite, se scot din tigaie si se pun deoparte la cald.
Pulpa se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si se pipereaza. Feliile de carne se dau prin faina, apoi se scutura usor. Se incinge uleiul si se prajeste carnea pe ambele parti. Daca e prea putin ulei, se adauga o lingura de apa. Dupa ce sunt rumenite, se scot din tigaie si se pun deoparte la cald.
Pregatim salata de quinoa: intr-o tigaie punem uleiul si apa, apoi adaugam ceapa galbena taiata marunt, rondelele de usturoi, chimionul si apoi ardeii taiati marunt. Punem capacul si lasam sa se inabuseaca.
Pregatim salata de quinoa: intr-o tigaie punem uleiul si apa, apoi adaugam ceapa galbena taiata marunt, rondelele de usturoi, chimionul si apoi ardeii taiati marunt. Punem capacul si lasam sa se inabuseaca.
Taiem rosiile cubulete si le adaugam peste ardeii inabusiti, adaugand si fasolea verde. Asezonam cu sare, praful chilli si coriandru macinat sau frunze. Acoperim si lasam sa fiarba 5 minute. Daca e nevoie adaugam putina supa.
Taiem rosiile cubulete si le adaugam peste ardeii inabusiti, adaugand si fasolea verde. Asezonam cu sare, praful chilli si coriandru macinat sau frunze. Acoperim si lasam sa fiarba 5 minute. Daca e nevoie adaugam putina supa.
Luam un saculet de quinoa si il fierbem in supa 12 minute, asa cum scrie pe cutie. Intr-o tigaie „calim” ceapa rosie taiata solzisori in 2 linguri de apa, apoi rasurnam quinoa fiarta peste ceapa si adaugam supa. Lasam sa dea in clocot. Peste legumele calite adaugam quinoa cu supa ramasa, amestecam si lasam sa fiarba pana scade toata supa. Condimentam dupa gust.
Luam un saculet de quinoa si il fierbem in supa 12 minute, asa cum scrie pe cutie. Intr-o tigaie „calim” ceapa rosie taiata solzisori in 2 linguri de apa, apoi rasurnam quinoa fiarta peste ceapa si adaugam supa. Lasam sa dea in clocot. Peste legumele calite adaugam quinoa cu supa ramasa, amestecam si lasam sa fiarba pana scade toata supa. Condimentam dupa gust.
Servim escalopul alaturi de quinoa si o salata si presaram deasupra patrunjel verde proaspat tocat. Foarte gustos escalopul acesta si in plus, nu necesita foarte mult timp de pregatire. Pofta buna sa aveti!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!