Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Curcan cu buzunar de cascaval

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Curcan cu buzunar de cascaval
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Curcan cu buzunar de cascaval

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am cumparat carne de lucru de curcan si am pregatit acest preparat. I-am facut niste buzunare pe care, stiu, suna amuzant, dar nu puteam sa las buzunarele goale, asa ca le-am umplut cu cascaval afumat. Si pentru ca al meu curcan e iubitor de gem de casa, l-am uns cu gem de caise, a fost foarte gustos si aromat. La final, l-am invelit in manta din sunca afumata. Am pus in tava ciuperci, iar separat, am pregatit niste mazare fiarta, insa e optional, puteti servi cu ce va place.

Curcan cu buzunar de cascaval

(*)(*)(*)(*)(*) ( 4 )
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Party , Romaneasca
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am cumparat carne de lucru de curcan si am pregatit acest preparat. I-am facut niste buzunare pe care, stiu, suna amuzant, dar nu puteam sa las buzunarele goale, asa ca le-am umplut cu cascaval afumat. Si pentru ca al meu curcan e iubitor de gem de casa, l-am uns cu gem de caise, a fost foarte gustos si aromat. La final, l-am invelit in manta din sunca afumata. Am pus in tava ciuperci, iar separat, am pregatit niste mazare fiarta, insa e optional, puteti servi cu ce va place.

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr carne de curcan
  • 50 gr cascaval afumat
  • 150 ml vin alb
  • 200 ml apa
  • 12 felii sunca
  • 12 buc ciuperci Champignon
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri gem de caise
  • 1carne de curcan
    800 gr
  • 2cascaval afumat
    50 gr
  • 3vin alb
    150 ml
  • 4apa
    200 ml
  • 5sunca
    12 felii
  • 6ciuperci Champignon
    12 buc
  • 7ulei
    50 ml
  • 8gem de caise
    3 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set cutite friptura 7 piese - Zokura
245 leiÎn stoc
Cutit pentru friptura, inox - Grunwerg
22 leiÎn stoc
Platou 35 x 18 cm, lemn de arin - Kesper
85 leiÎn stoc
Platou servire 49 cm, lemn de arin - Kesper
85 leiÎn stoc
Sticla ulei/otet, 300 ml - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc

Recenzii (4)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
4 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (4)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 11:52
Arata grozav! Ce idee geniala :)
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 09:12
Interesant si arata tare bine!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 10:31
Vai ce bine arata!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 10:23
Ce bine arata!
Un curcan extrem de aratos, si cu buzunarele pline...de cascaval! Numa' bun de avut pe masa! Gustos tare cred ca a iesit!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.