Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pachetele de toamna, cu pui si cascaval afumat

(*)(*)(*)(*)(*) (6)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pachetele de toamna, cu pui si cascaval afumat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pachetele de toamna, cu pui si cascaval afumat

(*)(*)(*)(*)(*) (6)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

7 minute

Preparare

8 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Am pregatit aceste pachetele cu pui ramas de la alta masa, il prajisem anterior in cratita alaturi de vin si mirodenii. Pentru ca puiul ramas nu imi place reincalzit, de obicei il mananc rece, in salate. Ei bine, de data aceasta am zis sa incerc aceste pachetele, pentru ca tot imi ramasesera niste foi de placinta. Au iesit asa de bune, doar ca au cam multe calorii, asa ca e de preferat sa le consumi ca o masa separata sau gustare. Nu uita sa le garnisesti cu patrunjel proaspat, le da o aroma deosebita si o nota racoritoare.

Pachetele de toamna, cu pui si cascaval afumat

(*)(*)(*)(*)(*) ( 6 )

Pregatire

7 minute

Preparare

8 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit aceste pachetele cu pui ramas de la alta masa, il prajisem anterior in cratita alaturi de vin si mirodenii. Pentru ca puiul ramas nu imi place reincalzit, de obicei il mananc rece, in salate. Ei bine, de data aceasta am zis sa incerc aceste pachetele, pentru ca tot imi ramasesera niste foi de placinta. Au iesit asa de bune, doar ca au cam multe calorii, asa ca e de preferat sa le consumi ca o masa separata sau gustare. Nu uita sa le garnisesti cu patrunjel proaspat, le da o aroma deosebita si o nota racoritoare.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc pulpe de pui
  • 4 buc foi de placinta
  • 70 gr cascaval afumat
  • 200 ml ulei
  • dupa gust patrunjel
  • 1pulpe de pui
    1 buc
  • 2foi de placinta
    4 buc
  • 3cascaval afumat
    70 gr
  • 4ulei
    200 ml
  • 5patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit pentru friptura, inox - Grunwerg
22 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 3,2 L, 1400 W - Zokura
445 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 5,2 L, 1800 W - Zokura
525 leiÎn stoc
Friteuza Deep Fryer, 1,5L, 1200W - Unold
390 leiÎn stoc
Cos prajire, 28 cm, inox - de Buyer
225 leiÎn stoc
Suport prosoape hartie, inox - Westmark
136 leiÎn stoc
Vaza portelan, 8 cm "Violet" - Viejo Valle
29 leiÎn stoc

Recenzii (6)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
6 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (6)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 11:30
Delicioasa gustare!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 10:23
Mmm ce bune trebuie sa fie!!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Adrian
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 03:19
Foarte bune!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Food by Ramo
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 02:11
Tare bune
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 11:52
Bune
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Roberta
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 04:55
Abia aștept sa încerc, arata super! 😍
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.