456 retete postate
456 retete postate
Pregatire
20 minute
Preparare
40 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
20 minute
Preparare
40 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe amesteca drojdia si mierea cu laptele cald, intr-un bol. Se adauga ouale pe rand si amestecam bine dupa fiecare adaugare.
Se amesteca drojdia si mierea cu laptele cald, intr-un bol. Se adauga ouale pe rand si amestecam bine dupa fiecare adaugare.
Punem o cana de faina si amestecam. Adaugam 2 linguri din cantitatea totala de unt si incorporam. Asezonam cu sare, punem inca o cana de faina, amestecam, apoi punem treptat si restul de faina.
Punem o cana de faina si amestecam. Adaugam 2 linguri din cantitatea totala de unt si incorporam. Asezonam cu sare, punem inca o cana de faina, amestecam, apoi punem treptat si restul de faina.
Framantati timp de minim 7 minute, pana cand aluatul devine ferm si pufos. Ungem un bol cu ulei, punem aluatul si lasam sa dospeasca 1 ora.
Framantati timp de minim 7 minute, pana cand aluatul devine ferm si pufos. Ungem un bol cu ulei, punem aluatul si lasam sa dospeasca 1 ora.
Punem 4 linguri de unt in blender. Adaugam toata verdeata (NU folosim verdeata uscata), parmezanul si usturoiul. Pulsam pana obtinem o pasta.
Punem 4 linguri de unt in blender. Adaugam toata verdeata (NU folosim verdeata uscata), parmezanul si usturoiul. Pulsam pana obtinem o pasta.
Dupa ce a crescut aluatul, il impartim in 8 bucati egale. Rulam niste dreptunghiuri, nu foarte lungi, aproximativ 20 cm, ungem pe ambele parti cu pasta de verdeata si rulam ca un melc. Asezam melcii intr-o tava rotunda, unsa cu unt. Cu pensula, ungem si suprafata rulourilor. Acoperim si lasam sa mai creasca 30 de minute.
Dupa ce a crescut aluatul, il impartim in 8 bucati egale. Rulam niste dreptunghiuri, nu foarte lungi, aproximativ 20 cm, ungem pe ambele parti cu pasta de verdeata si rulam ca un melc. Asezam melcii intr-o tava rotunda, unsa cu unt. Cu pensula, ungem si suprafata rulourilor. Acoperim si lasam sa mai creasca 30 de minute.
Dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 35 de minute. Scoatem painea din cuptor, apoi ungem cu cele 2 linguri de unt ramase (sa fie moale) si mai lasam sa se odihneasca 10-20 minute inainte sa o mancam.
Dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 35 de minute. Scoatem painea din cuptor, apoi ungem cu cele 2 linguri de unt ramase (sa fie moale) si mai lasam sa se odihneasca 10-20 minute inainte sa o mancam.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se amesteca drojdia si mierea cu laptele cald, intr-un bol. Se adauga ouale pe rand si amestecam bine dupa fiecare adaugare.
Se amesteca drojdia si mierea cu laptele cald, intr-un bol. Se adauga ouale pe rand si amestecam bine dupa fiecare adaugare.
Punem o cana de faina si amestecam. Adaugam 2 linguri din cantitatea totala de unt si incorporam. Asezonam cu sare, punem inca o cana de faina, amestecam, apoi punem treptat si restul de faina.
Punem o cana de faina si amestecam. Adaugam 2 linguri din cantitatea totala de unt si incorporam. Asezonam cu sare, punem inca o cana de faina, amestecam, apoi punem treptat si restul de faina.
Framantati timp de minim 7 minute, pana cand aluatul devine ferm si pufos. Ungem un bol cu ulei, punem aluatul si lasam sa dospeasca 1 ora.
Framantati timp de minim 7 minute, pana cand aluatul devine ferm si pufos. Ungem un bol cu ulei, punem aluatul si lasam sa dospeasca 1 ora.
Punem 4 linguri de unt in blender. Adaugam toata verdeata (NU folosim verdeata uscata), parmezanul si usturoiul. Pulsam pana obtinem o pasta.
Punem 4 linguri de unt in blender. Adaugam toata verdeata (NU folosim verdeata uscata), parmezanul si usturoiul. Pulsam pana obtinem o pasta.
Dupa ce a crescut aluatul, il impartim in 8 bucati egale. Rulam niste dreptunghiuri, nu foarte lungi, aproximativ 20 cm, ungem pe ambele parti cu pasta de verdeata si rulam ca un melc. Asezam melcii intr-o tava rotunda, unsa cu unt. Cu pensula, ungem si suprafata rulourilor. Acoperim si lasam sa mai creasca 30 de minute.
Dupa ce a crescut aluatul, il impartim in 8 bucati egale. Rulam niste dreptunghiuri, nu foarte lungi, aproximativ 20 cm, ungem pe ambele parti cu pasta de verdeata si rulam ca un melc. Asezam melcii intr-o tava rotunda, unsa cu unt. Cu pensula, ungem si suprafata rulourilor. Acoperim si lasam sa mai creasca 30 de minute.
Dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 35 de minute. Scoatem painea din cuptor, apoi ungem cu cele 2 linguri de unt ramase (sa fie moale) si mai lasam sa se odihneasca 10-20 minute inainte sa o mancam.
Dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 35 de minute. Scoatem painea din cuptor, apoi ungem cu cele 2 linguri de unt ramase (sa fie moale) si mai lasam sa se odihneasca 10-20 minute inainte sa o mancam.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!