Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gem de piersici fara coaja

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ela

48 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Gem de piersici fara coaja
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gem de piersici fara coaja

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ela

48 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Conserve

Pregatire

10 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Intotdeauna caut piersici romanesti, parfumate, astfel incat gemul obtinut sa fie plin de aroma. Ca sa iasa un gem fin, va recomand sa curatati coaja.

Gem de piersici fara coaja

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Conserve

Pregatire

10 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Conserve
Ela
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Intotdeauna caut piersici romanesti, parfumate, astfel incat gemul obtinut sa fie plin de aroma. Ca sa iasa un gem fin, va recomand sa curatati coaja.

Ingrediente

Portii:
  • 2 kg piersici
  • 700 gr zahar
  • 6 linguri apa
  • 50 ml zeama de lamaie
  • 20 gr zahar vanilat
  • 1piersici
    2 kg
  • 2zahar
    700 gr
  • 3apa
    6 linguri
  • 4zeama de lamaie
    50 ml
  • 5zahar vanilat
    20 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.