Iar aceasta reteta de chifle simple cu cartofi in aluat, am pregatit-o pentru a va fi utila si mai tarziu, in post. Am lasat chiflele simple, neunse cu ou, chiar daca nu sunt chiar asa frumoase, lucioase, dar sunt delicioase. Coaja iese crocanta, dar pe parcurs se inmoaie, mai ales daca le depozitam in pungi de plastic. Bine, asta numai daca mai raman cateva si pentru zilele urmatoare. Ai mei le prefera calde, cat au coaja crocanta. Insa a doua, sau a treia zi sunt bune pentru a le folosi la sandvisuri. Apropo de sandvisuri, va mai recomand si: Reteta de chifle cu surprize pentru pachetele de a doua zi. La chiflele de fata, mi-a placut in mod deosebit miezul dens, dar pufos. Nu este un miez aerat ca la chiflele clasice, dar confera satietate.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!