Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pizza cu blat de dovlecel si branza

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pizza cu blat de dovlecel si branza
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pizza cu blat de dovlecel si branza

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru ca este sezonul dovleceilor si imi place sa-i combin tare mult cu branza, am preparat o delicioasa reteta de pizza altfel, Reteta Pizza cu blat de dovlecel si branza. Da, chiar ne-a placut tare mult combinatia de branza cu dovlecel la blat, combinatie pe care am mai folosit-o si la aceste Clatite aperitiv cu dovlecel si branza, dar si la aceste Chiftele din dovlecel si branza. Toate au fost minunate si s-au cerut des repetate!

Pizza cu blat de dovlecel si branza

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru ca este sezonul dovleceilor si imi place sa-i combin tare mult cu branza, am preparat o delicioasa reteta de pizza altfel, Reteta Pizza cu blat de dovlecel si branza. Da, chiar ne-a placut tare mult combinatia de branza cu dovlecel la blat, combinatie pe care am mai folosit-o si la aceste Clatite aperitiv cu dovlecel si branza, dar si la aceste Chiftele din dovlecel si branza. Toate au fost minunate si s-au cerut des repetate!

Ingrediente

Portii:
Pentru aluat cu dovlecel si branza
  • 750 gr dovlecei
  • 200 gr morcovi
  • 250 gr telemea
  • 1 buc ceapa
  • 50 gr unt
  • 2 catei usturoi
  • 4 buc oua
  • 250 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 frunze busuioc
  • 2 linguri patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1dovlecei
    750 gr
  • 2morcovi
    200 gr
  • 3telemea
    250 gr
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5unt
    50 gr
  • 6usturoi
    2 catei
  • 7oua
    4 buc
  • 8faina
    250 gr
  • 9praf de copt
    1 lingurita
  • 10busuioc
    4 frunze
  • 11patrunjel
    2 linguri
  • 12sare
    dupa gust
  • 13piper macinat
    dupa gust
Pentru topping
  • 350 gr sunca presata
  • 200 gr branza mozzarella
  • 100 gr cascaval
  • 6 felii gogosari murati
  • dupa gust ketchup
  • 4 frunze busuioc
  • 1sunca presata
    350 gr
  • 2branza mozzarella
    200 gr
  • 3cascaval
    100 gr
  • 4gogosari murati
    6 felii
  • 5ketchup
    dupa gust
  • 6busuioc
    4 frunze

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.