Am pregatit aceste pulpe de rata astfel: mai intai le-am marinat doua ore cu vin rose, dulceata de gutui, sare de mare cu oregano si susan si ulei de masline. Apoi le-am dat la cuptor pe pat de mere Starkrimson, un soi de mere bune, gustoase, crocante, dulci, si alte legume.
Simplu de preparat si cu ingrediente putine, acesti melcisori din aluat foietaj cu bacon si chimen si de mare succes! Merg serviti calzi, cu ketchup, sau reci, luati la pachet, dar sunt de efect si printre aperitivele unei mese festive.
De obicei aruncam coaja castravetelui,dar in stratul exterior al legumei sunt concentratii importante de vitamine, minerale si fibre alimentare, asa ca am descoperit o posibilitate de a integra coaja in alimentatie fara sa-i simt gustul putin amarui.
Ani de zile am servit la job clasicul meniu de la catering fel 1 + fel 2. Intr-o zi ajunsesem sa fiu nemultumit de kilogramele mele. Reteta aceasta este slaba in calorii, foarte gustoasa si o pregatesc de minimum 3 ori pe saptamana ca pranz la birou.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!