Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Este prima data cand prepar Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan si asta se datoreaza unui bucataras drag mie, care a postat o astfel de reteta pe site si mi-a facut tare pofta. Eu am modificat pe ici pe colo ingredientele si cantitatile, dar rezultatul final ne-a placut tare mult. Multumesc, Rux drag, pentru inspiratie si pentru ca mi-ai facut pofta cu reteta ta!

Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Este prima data cand prepar Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan si asta se datoreaza unui bucataras drag mie, care a postat o astfel de reteta pe site si mi-a facut tare pofta. Eu am modificat pe ici pe colo ingredientele si cantitatile, dar rezultatul final ne-a placut tare mult. Multumesc, Rux drag, pentru inspiratie si pentru ca mi-ai facut pofta cu reteta ta!

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr paste spatzle
  • 500 gr ciuperci
  • 1 buc ceapa
  • 150 gr unt
  • 100 gr parmezan
  • 5 linguri smantana
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust cimbru
  • 250 gr bacon
  • 2 catei usturoi
  • 0.5 [object Object] marar
  • 1paste spatzle
    500 gr
  • 2ciuperci
    500 gr
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4unt
    150 gr
  • 5parmezan
    100 gr
  • 6smantana
    5 linguri
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust
  • 9cimbru
    dupa gust
  • 10bacon
    250 gr
  • 11usturoi
    2 catei
  • 12marar
    0.5 [object Object]

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol, sticla, 17cm/1,2L, "Lambada" - Borgonovo
19 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 28cm/17L, "Resto" - Demeyere
790 leiÎn stoc
Accesoriu presa paste - Cuisinart
320 leiÎn stoc
Presa/Feliator usturoi - Kitchen Craft
88 leiÎn stoc
Presa usturoi, inox, 19 cm, Empire Red - KitchenAid
110 leiÎn stoc
Presa usturoi "Gentle", 19,7 cm - Westmark
69 leiÎn stoc
Presa usturoi 18 cm, zinc - OXO
98 leiÎn stoc
Presa usturoi, 18,5 cm, inox - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.