Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu ciocolata amaruie si fructe de padure

(*)(*)(*)(*)(*) (7)
 chef profile img

Cooking Art

899 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu ciocolata amaruie si fructe de padure
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu ciocolata amaruie si fructe de padure

(*)(*)(*)(*)(*) (7)
chef profile img

Cooking Art

899 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Tort cu blat de cacao, crema ganache de ciocolata amaruie si gem de fructe de padure aromatizat cu lichior amaretto. Un tort rapid de preparat, cremos si cu un gust dulce-acrisor.

Tort cu ciocolata amaruie si fructe de padure

(*)(*)(*)(*)(*) ( 7 )

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cu blat de cacao, crema ganache de ciocolata amaruie si gem de fructe de padure aromatizat cu lichior amaretto. Un tort rapid de preparat, cremos si cu un gust dulce-acrisor.

Ingrediente

Portii:
blat
  • 6 buc oua
  • 7 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 11 linguri zahar brun
  • 5 linguri apa
  • praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1oua
    6 buc
  • 2faina
    7 linguri
  • 3cacao
    4 linguri
  • 4zahar brun
    11 linguri
  • 5apa
    5 linguri
  • 6sare
    praf de
  • 7praf de copt
    1 lingurita
crema
  • 400 gr smantana pentru frisca
  • 100 gr unt
  • 400 gr ciocolata amaruie
  • 1smantana pentru frisca
    400 gr
  • 2unt
    100 gr
  • 3ciocolata amaruie
    400 gr
gem
  • 500 gr fructe de padure
  • 100 gr zahar pudra
  • 50 ml lichior Amaretto
  • 10 gr gelatina
  • 30 ml apa
  • 1fructe de padure
    500 gr
  • 2zahar pudra
    100 gr
  • 3lichior Amaretto
    50 ml
  • 4gelatina
    10 gr
  • 5apa
    30 ml
extra
  • 40 gr afine
  • 40 gr zmeura
  • 40 gr coacaze rosii
  • dupa gust bomboane decorative
  • 1afine
    40 gr
  • 2zmeura
    40 gr
  • 3coacaze rosii
    40 gr
  • 4bomboane decorative
    dupa gust
glazura
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 1smantana pentru frisca
    200 ml
  • 2ciocolata amaruie
    200 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/8ccedffd-c0dd-4312-8a72-2dacb4bd0d29.JPG
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro ZiceMami
Chef gatesc.co

Recenzii (7)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
7 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (7)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
ZiceMami
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 23, 09:14
Excelent!  |  Reteta gatita
Am ales alt tip de decor, dar tortul a fost foarte apreciat!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
GoodMeal
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 12:05
Super idee!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Adi's kitchen
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 22, 12:04
delicios!!!!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
John
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 22, 12:04
Toti pasii prezentati sunt de ajutor. Un tort super!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Lory food
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 22, 11:43
Apetisant!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 07:34
Delicios!
Arata extrem de bine, te lingi pe degete! :)
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Alexandra
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 07:39
Ce bine arata!
Sigur e tare gustoasa.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.