Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paste proaspete cu sardine, rosii si masline

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

food therapy

2389 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Paste proaspete cu sardine, rosii si masline
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paste proaspete cu sardine, rosii si masline

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

food therapy

2389 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Paste pufoase cu arome mediteraneene. Se pot folosi si paste uscate dar daca timpul va permite, recomand pastele proaspete, facute in casa, taiate in forma de linguine sau tagliatelle. Pentru paste uscate este nevoie de jumatate din cantitatea de paste proaspete, respectiv 115-120 gr si se vor fierbe cu 1 minut mai putin decat timpul specificat pe ambalaj.

Paste proaspete cu sardine, rosii si masline

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

1 ora

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Paste pufoase cu arome mediteraneene. Se pot folosi si paste uscate dar daca timpul va permite, recomand pastele proaspete, facute in casa, taiate in forma de linguine sau tagliatelle. Pentru paste uscate este nevoie de jumatate din cantitatea de paste proaspete, respectiv 115-120 gr si se vor fierbe cu 1 minut mai putin decat timpul specificat pe ambalaj.

Ingrediente

Portii:
Aluat paste
  • 155 gr faina
  • 0.25 gr sare
  • 90 gr oua
  • 1faina
    155 gr
  • 2sare
    0.25 gr
  • 3oua
    90 gr
Paste cu sardine
  • 400 gr rosii
  • 1 buc salota
  • 16 buc masline kalamata
  • 40 ml ulei
  • dupa gust ardei peperoncino
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 220 ml vin alb demisec
  • 200 gr sardine in ulei
  • 10 gr patrunjel
  • 4 l apa
  • 1rosii
    400 gr
  • 2salota
    1 buc
  • 3masline kalamata
    16 buc
  • 4ulei
    40 ml
  • 5ardei peperoncino
    dupa gust
  • 6usturoi
    3 catei
  • 7sare
    dupa gust
  • 8vin alb demisec
    220 ml
  • 9sardine in ulei
    200 gr
  • 10patrunjel
    10 gr
  • 11apa
    4 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 03:38
Ce-mi plac!
Foarte gustoasa combinatia de arome, iar pastele cred ca au iesit asa bune..
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Szilvia
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 03:38
Cât de bine arată!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.