( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Vol au vent sunt mici aperitive din foietaj, cu diferite umpluturi, de obicei sarate. Eu le-am facut reinterpretat si le-am facut dulci. Le-am umplut cu branza Feta, sirop de agave si nuci pecan. Branza Feta este din lapte de capra si oaie, lapte provenit din cultura ecologica, are un gust foarte bun si poti pregati multe retete cu aceasta, in principal sarate. Mie insa imi place combinatia dulce sarat, asa ca foietajele mele au fost dulci, pentru ca am adaugat sirop de agave, un sirop cu gust asemanator mierii, cu indice glicemic scazut, mie mi-a placut mult. Am adaugat nuci pecan, foarte bune si pline de minerale si vitamine. Le poti consuma asa sau in diferite preparate.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!