Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Chec zebra, din albusuri

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Mimmi

417 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Chec zebra, din albusuri
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Chec zebra, din albusuri

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Mimmi

417 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O felie de chec din albusuri, aromata, perfecta langa cafeaua de dimineata.

Chec zebra, din albusuri

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Mimmi
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

O felie de chec din albusuri, aromata, perfecta langa cafeaua de dimineata.

Ingrediente

Portii:
chec
  • 270 gr albus de ou
  • 130 gr zahar
  • 2 linguri ulei
  • 150 gr faina
  • dupa gust esenta de vanilie
  • praf de sare
  • 10 gr praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 1albus de ou
    270 gr
  • 2zahar
    130 gr
  • 3ulei
    2 linguri
  • 4faina
    150 gr
  • 5esenta de vanilie
    dupa gust
  • 6sare
    praf de
  • 7praf de copt
    10 gr
  • 8cacao
    1 lingura
ingrediente extra
  • 25 gr zahar pudra
  • 1zahar pudra
    25 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.