Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pastrama de pui

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

LoredanaOprea

37 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Pastrama de pui
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pastrama de pui

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

LoredanaOprea

37 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

30 minute

Preparare

1 zi 1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Pur si simplu ador mezelurile si toate tipurile de muschiulet afumat, salamuri crud uscate, etc. O scurta analiza a corpului poate arata ca acestea nu sunt tocmai alegerea corecta in ceea ce priveste colesterolul si tocmai de aceea am luat decizia ca atunci cand am suficient timp sa imi prepar cateva dintre acestea in propria bucatarie. Aceasta reteta vine in locul puiului afumat din comert, acela cu o culoare portocalie artificiala care nu m-a atras niciodata.

Pastrama de pui

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 zi 1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

LoredanaOprea
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Pur si simplu ador mezelurile si toate tipurile de muschiulet afumat, salamuri crud uscate, etc. O scurta analiza a corpului poate arata ca acestea nu sunt tocmai alegerea corecta in ceea ce priveste colesterolul si tocmai de aceea am luat decizia ca atunci cand am suficient timp sa imi prepar cateva dintre acestea in propria bucatarie. Aceasta reteta vine in locul puiului afumat din comert, acela cu o culoare portocalie artificiala care nu m-a atras niciodata.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg piept de pui
  • 1 varf de cutit ienibahar
  • 4 frunze foi de dafin
  • 2 lingurite sare
  • 1 l apa
  • 50 ml sos de soia
  • 1 varf de cutit boia dulce
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri miere
  • 1 varf de cutit piper
  • 1piept de pui
    1 kg
  • 2ienibahar
    1 varf de cutit
  • 3foi de dafin
    4 frunze
  • 4sare
    2 lingurite
  • 5apa
    1 l
  • 6sos de soia
    50 ml
  • 7boia dulce
    1 varf de cutit
  • 8usturoi
    2 catei
  • 9ulei de masline
    2 linguri
  • 10miere
    2 linguri
  • 11piper
    1 varf de cutit

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

4.67
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (1)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
RodiO
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)( )
sept. 19, 09:35
De facut acasa
Cred ca iese mai buna afumata
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Victor
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 09:42
Super
Inlocuiesc cu brio mezelurile din comert!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
GeorgeOprea
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 09:17
Foarte bun
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.