Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura bicolora

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura bicolora
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura bicolora

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 zi

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am pregatit prajitura bicolora, cu foi pe dosul tavii, piscoturi, creme, toate bicolore. A iesit minunata, asa in doua culori, v-o recomand cu mare drag!

Prajitura bicolora

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 zi

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit prajitura bicolora, cu foi pe dosul tavii, piscoturi, creme, toate bicolore. A iesit minunata, asa in doua culori, v-o recomand cu mare drag!

Ingrediente

Portii:
pentru foi bicolore
  • 3 buc galbenus de ou
  • 125 gr zahar
  • 125 ml ulei
  • 150 ml lapte
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 750 gr faina
  • 10 gr praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • praf de sare
  • 30 gr cacao
  • 1galbenus de ou
    3 buc
  • 2zahar
    125 gr
  • 3ulei
    125 ml
  • 4lapte
    150 ml
  • 5esenta de vanilie
    2 lingurite
  • 6esenta de rom
    2 lingurite
  • 7faina
    750 gr
  • 8praf de copt
    10 gr
  • 9bicarbonat de sodiu
    1 lingurita
  • 10zeama de lamaie
    1 lingura
  • 11sare
    praf de
  • 12cacao
    30 gr
Pentru creme bicolore
  • 5 buc galbenus de ou
  • 150 gr zahar
  • 1 l lapte
  • 60 gr amidon alimentar
  • 40 gr faina
  • 1 praf de sare
  • 200 gr ciocolata alba
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 250 gr unt
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1galbenus de ou
    5 buc
  • 2zahar
    150 gr
  • 3lapte
    1 l
  • 4amidon alimentar
    60 gr
  • 5faina
    40 gr
  • 6sare
    1 praf de
  • 7ciocolata alba
    200 gr
  • 8ciocolata amaruie
    200 gr
  • 9unt
    250 gr
  • 10esenta de rom
    2 lingurite
  • 11esenta de vanilie
    2 lingurite
Pentru glazura bicolora
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr ciocolata alba
  • 70 ml frisca lichida
  • 1ciocolata amaruie
    200 gr
  • 2ciocolata alba
    100 gr
  • 3frisca lichida
    70 ml
ingrediente extra
  • 400 gr piscoturi bicolore
  • 1piscoturi bicolore
    400 gr
sirop
  • 500 ml lapte
  • 100 gr zahar
  • 2 lingurite esenta de cafea
  • 1lapte
    500 ml
  • 2zahar
    100 gr
  • 3esenta de cafea
    2 lingurite

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.