Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu multa nuca si aluat fraged cu ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura cu multa nuca si aluat fraged cu ciocolata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu multa nuca si aluat fraged cu ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Aluatul fraged cu ciocolata este foarte reusit, iar gemul de caise acrisor cu care l-am uns, i-a desavarsit pe deplin gustul.

Prajitura cu multa nuca si aluat fraged cu ciocolata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Aluatul fraged cu ciocolata este foarte reusit, iar gemul de caise acrisor cu care l-am uns, i-a desavarsit pe deplin gustul.

Ingrediente

Portii:
Pentru aluat fraged cu ciocolata
  • 2 buc galbenus de ou
  • 200 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 75 gr zahar
  • 2 lingurite esenta de menta
  • 600 gr faina
  • 1 varf de cutit sare
  • 5 gr praf de copt
  • 1 varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 1galbenus de ou
    2 buc
  • 2unt
    200 gr
  • 3lapte
    200 ml
  • 4ciocolata amaruie
    200 gr
  • 5zahar
    75 gr
  • 6esenta de menta
    2 lingurite
  • 7faina
    600 gr
  • 8sare
    1 varf de cutit
  • 9praf de copt
    5 gr
  • 10bicarbonat de sodiu
    1 varf de cutit
Pentru blatul de albusuri cu nuca
  • 8 buc albus de ou
  • 175 gr zahar
  • 0.5 buc zeama de lamaie
  • 250 gr nuci macinate
  • 50 gr pesmet
  • 1 varf de cutit sare
  • 2 lingurite esenta de lamaie
  • 5 gr praf de copt
  • 1albus de ou
    8 buc
  • 2zahar
    175 gr
  • 3zeama de lamaie
    0.5 buc
  • 4nuci macinate
    250 gr
  • 5pesmet
    50 gr
  • 6sare
    1 varf de cutit
  • 7esenta de lamaie
    2 lingurite
  • 8praf de copt
    5 gr
pentru aroma
  • 270 gr gem de caise
  • 1 lingurita esenta de migdala marocana
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1gem de caise
    270 gr
  • 2esenta de migdala marocana
    1 lingurita
  • 3zahar pudra
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.