Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura Dungata cu foi caramel si blat cu cacao

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura Dungata cu foi caramel si blat cu cacao
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura Dungata cu foi caramel si blat cu cacao

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prajitura Dungata cu foi caramel si blat cu cacao, este o prajitura cu gust dulce-acrisor, asa cum ne plac noua deserturile.

Prajitura Dungata cu foi caramel si blat cu cacao

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Prajitura Dungata cu foi caramel si blat cu cacao, este o prajitura cu gust dulce-acrisor, asa cum ne plac noua deserturile.

Ingrediente

Portii:
pentru foi caramel
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri apa
  • 8 linguri ulei
  • 2 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita otet
  • 600 gr faina
  • 1 praf de sare
  • 5 gr praf de copt
  • 1zahar
    12 linguri
  • 2apa
    12 linguri
  • 3ulei
    8 linguri
  • 4galbenus de ou
    2 buc
  • 5bicarbonat de sodiu
    1 lingurita
  • 6otet
    1 lingurita
  • 7faina
    600 gr
  • 8sare
    1 praf de
  • 9praf de copt
    5 gr
pentru foaia maro
  • 8 buc albus de ou
  • 10 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri nuci macinate
  • 2 linguri pesmet
  • 5 gr praf de copt
  • 2 lingurite esenta de cafea
  • 1 praf de sare
  • 1albus de ou
    8 buc
  • 2zahar
    10 linguri
  • 3faina
    4 linguri
  • 4cacao
    2 linguri
  • 5nuci macinate
    2 linguri
  • 6pesmet
    2 linguri
  • 7praf de copt
    5 gr
  • 8esenta de cafea
    2 lingurite
  • 9sare
    1 praf de
pentru crema de lamaie
  • 6 buc galbenus de ou
  • 6 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 1.25 l lapte
  • 500 gr branza Mascarpone
  • 3 lingurite esenta de lamaie
  • praf de sare
  • 1galbenus de ou
    6 buc
  • 2zahar
    6 linguri
  • 3faina
    8 linguri
  • 4lapte
    1.25 l
  • 5branza Mascarpone
    500 gr
  • 6esenta de lamaie
    3 lingurite
  • 7sare
    praf de
pentru umplutura
  • 720 gr gem de caise
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1gem de caise
    720 gr
  • 2zahar pudra
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.