Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort profiterol cu ganache de ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

894 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort profiterol cu ganache de ciocolata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort profiterol cu ganache de ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

894 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

13 ore

Preparare

4 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Tort profiterol cu blat de cacao, choux umplute cu ganache de ciocolata alba cu mascarpone, crema ganache de ciocolata amaruie, sirop de rom si frisca. Necesita putina indemanare la pregatit, intrucat are destule elemente, insa cu rabdare sigur veti reusi! Eu am cucerit toti invitatii cu acest tort. Un deliciu!

Tort profiterol cu ganache de ciocolata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

13 ore

Preparare

4 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

Tort profiterol cu blat de cacao, choux umplute cu ganache de ciocolata alba cu mascarpone, crema ganache de ciocolata amaruie, sirop de rom si frisca. Necesita putina indemanare la pregatit, intrucat are destule elemente, insa cu rabdare sigur veti reusi! Eu am cucerit toti invitatii cu acest tort. Un deliciu!

Ingrediente

Portii:
blat de tort
  • 5 buc albus de ou
  • 4 linguri apa
  • 9 linguri zahar brun
  • 6 linguri faina
  • 3 linguri cacao
  • praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 5 buc galbenus de ou
  • 1albus de ou
    5 buc
  • 2apa
    4 linguri
  • 3zahar brun
    9 linguri
  • 4faina
    6 linguri
  • 5cacao
    3 linguri
  • 6sare
    praf de
  • 7praf de copt
    1 lingurita
  • 8galbenus de ou
    5 buc
ganache de ciocolata amaruie
  • 600 gr ciocolata amaruie
  • 300 gr smantana pentru frisca
  • 150 gr unt
  • 1ciocolata amaruie
    600 gr
  • 2smantana pentru frisca
    300 gr
  • 3unt
    150 gr
ganache de ciocolata alba
  • 150 gr ciocolata alba
  • 60 gr smantana pentru frisca
  • 30 gr unt
  • 150 gr branza Mascarpone
  • 1ciocolata alba
    150 gr
  • 2smantana pentru frisca
    60 gr
  • 3unt
    30 gr
  • 4branza Mascarpone
    150 gr
gogosi choux
  • 150 gr faina
  • 150 gr apa
  • praf de sare
  • praf de zahar
  • 50 gr untura
  • 3 buc oua
  • 1faina
    150 gr
  • 2apa
    150 gr
  • 3sare
    praf de
  • 4zahar
    praf de
  • 5untura
    50 gr
  • 6oua
    3 buc
sirop
  • 150 gr zahar brun
  • 150 gr apa
  • 2 ml esenta de rom
  • 1zahar brun
    150 gr
  • 2apa
    150 gr
  • 3esenta de rom
    2 ml
decor
  • 250 gr smantana pentru frisca
  • 30 gr zahar pudra
  • dupa gust cirese confiate
  • 1smantana pentru frisca
    250 gr
  • 2zahar pudra
    30 gr
  • 3cirese confiate
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.