Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu mascarpone, iaurt grecesc, frisca si piersici

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

894 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu mascarpone, iaurt grecesc, frisca si piersici
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu mascarpone, iaurt grecesc, frisca si piersici

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

894 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Tort cu blat de vanilie insiropat cu suc de piersici, crema de frisca cu mascarpone si iaurt grecesc si jeleu de piersici. Un desert fresh, rapid si gustos.

Tort cu mascarpone, iaurt grecesc, frisca si piersici

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cu blat de vanilie insiropat cu suc de piersici, crema de frisca cu mascarpone si iaurt grecesc si jeleu de piersici. Un desert fresh, rapid si gustos.

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 3 buc albus de ou
  • 1 buc oua
  • praf de sare
  • 7 linguri zahar brun
  • 3 linguri apa
  • 7 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1albus de ou
    3 buc
  • 2oua
    1 buc
  • 3sare
    praf de
  • 4zahar brun
    7 linguri
  • 5apa
    3 linguri
  • 6faina
    7 linguri
  • 7praf de copt
    1 lingurita
Crema
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 50 gr zahar pudra vanilat
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 450 gr smantana pentru frisca
  • 20 gr gelatina
  • 100 ml apa
  • 1branza Mascarpone
    250 gr
  • 2zahar pudra vanilat
    50 gr
  • 3iaurt grecesc
    150 gr
  • 4smantana pentru frisca
    450 gr
  • 5gelatina
    20 gr
  • 6apa
    100 ml
Jeleu
  • 500 gr piersici din compot
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml apa
  • 1piersici din compot
    500 gr
  • 2gelatina
    10 gr
  • 3apa
    50 ml
Extra
  • 300 ml sirop de piersica
  • 1sirop de piersica
    300 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Set bain marie, inox, 16 cm - Kitchen Craft
210 leiÎn stoc
Paleta tort, 25 cm, inox - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 14cm/2,1L - de Buyer
195 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 16cm/3,2L - de Buyer
220 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 16cm/1,5L - de Buyer
320 leiÎn stoc
Set 10 linguri de masurare - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.