Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Chiar daca este o reteta mai complexa si necesita mai mult timp, rezultatul final a meritat tot efortul si recomand cu toata increderea reteta Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc!

Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Chiar daca este o reteta mai complexa si necesita mai mult timp, rezultatul final a meritat tot efortul si recomand cu toata increderea reteta Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc!

Ingrediente

Portii:
Pentru friptura
  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 lingura untura
  • 2 linguri ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust boia dulce
  • 1pulpe de pui
    1 kg
  • 2untura
    1 lingura
  • 3ulei
    2 linguri
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
  • 6boia dulce
    dupa gust
Pentru galuste bavareze
  • 4 buc chifle
  • 50 gr pesmet
  • 2 buc oua
  • 75 gr unt
  • 1 lingura ulei
  • 1 buc ceapa rosie
  • 1 buc gogosari
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 150 ml lapte
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 500 ml apa
  • praf de nucsoara macinata
  • 1chifle
    4 buc
  • 2pesmet
    50 gr
  • 3oua
    2 buc
  • 4unt
    75 gr
  • 5ulei
    1 lingura
  • 6ceapa rosie
    1 buc
  • 7gogosari
    1 buc
  • 8patrunjel
    0.5 legatura
  • 9lapte
    150 ml
  • 10sare
    dupa gust
  • 11piper
    dupa gust
  • 12apa
    500 ml
  • 13nucsoara macinata
    praf de
Pentru sos
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc telina
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc ceapa rosie
  • 50 gr unt
  • 3 linguri pasta de rosii cu ardei copt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 500 ml supa
  • 1 buc foi de dafin
  • 1 lingura zahar
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust nucsoara
  • 1morcovi
    1 buc
  • 2telina
    1 buc
  • 3radacina de patrunjel
    1 buc
  • 4ceapa rosie
    1 buc
  • 5unt
    50 gr
  • 6pasta de rosii cu ardei copt
    3 linguri
  • 7zeama de lamaie
    1 lingura
  • 8supa
    500 ml
  • 9foi de dafin
    1 buc
  • 10zahar
    1 lingura
  • 11vin alb
    50 ml
  • 12mustar
    1 lingura
  • 13faina
    1 lingura
  • 14apa
    3 linguri
  • 15sare
    dupa gust
  • 16piper
    dupa gust
  • 17nucsoara
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.