Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Biscotti cu melasa, nuci pecan si caise deshidratate

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

food therapy

2365 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Biscotti cu melasa, nuci pecan si caise deshidratate
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Biscotti cu melasa, nuci pecan si caise deshidratate

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

food therapy

2365 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Biscotti sunt biscuiti italieni, cunoscuti si sub denumirea de cantucci, copti de doua ori, dupa cum le spune si numele. Se caracterizeaza prin forma alungita si textura uscata si crocanta. Se servesc inmuiati in lapte, ceai sau cafea.

Biscotti cu melasa, nuci pecan si caise deshidratate

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

1 ora

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Biscotti sunt biscuiti italieni, cunoscuti si sub denumirea de cantucci, copti de doua ori, dupa cum le spune si numele. Se caracterizeaza prin forma alungita si textura uscata si crocanta. Se servesc inmuiati in lapte, ceai sau cafea.

Ingrediente

Portii:
  • 80 gr nuci pecan
  • 60 gr caise deshidratate
  • 200 gr faina
  • 0.25 lingurita sare
  • 0.25 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 0.5 lingurita praf de copt
  • 0.5 lingurita scortisoara macinata
  • 0.75 lingurita ghimbir macinat
  • 0.25 lingurita nucsoara macinata
  • 80 gr unt
  • 65 gr melasa
  • 60 gr zahar brun
  • 2 buc oua
  • 1nuci pecan
    80 gr
  • 2caise deshidratate
    60 gr
  • 3faina
    200 gr
  • 4sare
    0.25 lingurita
  • 5bicarbonat de sodiu
    0.25 lingurita
  • 6praf de copt
    0.5 lingurita
  • 7scortisoara macinata
    0.5 lingurita
  • 8ghimbir macinat
    0.75 lingurita
  • 9nucsoara macinata
    0.25 lingurita
  • 10unt
    80 gr
  • 11melasa
    65 gr
  • 12zahar brun
    60 gr
  • 13oua
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Mimmi
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 22, 09:08
Super
O sa ii încerc și eu ca arata prea bine !
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 22, 09:10
Preferatii mei! Numai buni de scufundat in cafeluta sau lapte
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.