Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu crema de ciocolata si jeleu de coacaze negre

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu crema de ciocolata si jeleu de coacaze negre
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu crema de ciocolata si jeleu de coacaze negre

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Destul de simplu si foarte bun, acest tort cu crema de ciocolata si jeleu de coacaze negre! Jeleul de coacaze negre i-a dat o nota aparte si in plus, am folosit sirop de la coacaze si la creme. Am folosit de fapt dulceata de coacaze negre, preparata in casa.

Tort cu crema de ciocolata si jeleu de coacaze negre

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Destul de simplu si foarte bun, acest tort cu crema de ciocolata si jeleu de coacaze negre! Jeleul de coacaze negre i-a dat o nota aparte si in plus, am folosit sirop de la coacaze si la creme. Am folosit de fapt dulceata de coacaze negre, preparata in casa.

Ingrediente

Portii:
Pentru blat
  • 200 gr zahar pudra
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 6 buc oua
  • 25 ml ulei
  • 25 ml apa
  • 200 gr faina
  • 1 praf de sare
  • 1zahar pudra
    200 gr
  • 2zeama de lamaie
    2 linguri
  • 3oua
    6 buc
  • 4ulei
    25 ml
  • 5apa
    25 ml
  • 6faina
    200 gr
  • 7sare
    1 praf de
Pentru sirop
  • 50 gr zahar
  • 4 ml esenta de lamaie
  • 200 ml apa
  • 1zahar
    50 gr
  • 2esenta de lamaie
    4 ml
  • 3apa
    200 ml
Pentru crema de ciocolata
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 gr ciocolata amaruie
  • 1frisca lichida
    250 ml
  • 2ciocolata amaruie
    250 gr
Pentru jeleul de coacaze
  • 250 gr dulceata de coacaze
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 1dulceata de coacaze
    250 gr
  • 2amidon alimentar
    1 lingura
Pentru decor
  • 200 ml frisca lichida
  • 60 gr crema de ciocolata
  • 1frisca lichida
    200 ml
  • 2crema de ciocolata
    60 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.