Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu creme de ciocolata si jeleu de clementine

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu creme de ciocolata si jeleu de clementine
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu creme de ciocolata si jeleu de clementine

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Am combinat la acest tort cu creme de ciocolata si jeleu de clementine, mai multe gusturi, mai multe arome si a iesit tare bun. Blat cu cacao, sirop cu aroma de rom, crema de ciocolata amaruie cu o usoara aroma de menta, crema de ciocolata alba, cu aroma de vanilie si jeleu de clementine, cam asta contine deliciosul meu tort.

Tort cu creme de ciocolata si jeleu de clementine

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am combinat la acest tort cu creme de ciocolata si jeleu de clementine, mai multe gusturi, mai multe arome si a iesit tare bun. Blat cu cacao, sirop cu aroma de rom, crema de ciocolata amaruie cu o usoara aroma de menta, crema de ciocolata alba, cu aroma de vanilie si jeleu de clementine, cam asta contine deliciosul meu tort.

Ingrediente

Portii:
pentru blat
  • 6 buc oua
  • 6 linguri apa
  • 150 gr zahar pudra
  • 150 gr faina
  • 20 gr cacao
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1oua
    6 buc
  • 2apa
    6 linguri
  • 3zahar pudra
    150 gr
  • 4faina
    150 gr
  • 5cacao
    20 gr
  • 6zeama de lamaie
    1 lingurita
  • 7sare
    1 praf de
  • 8zahar pudra
    1 lingura
pentru sirop
  • 450 ml apa
  • 40 gr zahar
  • 16 ml esenta de rom
  • 1apa
    450 ml
  • 2zahar
    40 gr
  • 3esenta de rom
    16 ml
Pentru crema de ciocolata amaruie
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 200 ml frisca lichida
  • 375 gr branza Mascarpone
  • 1 lingurita esenta de menta
  • 1 praf de sare
  • 1ciocolata amaruie
    200 gr
  • 2frisca lichida
    200 ml
  • 3branza Mascarpone
    375 gr
  • 4esenta de menta
    1 lingurita
  • 5sare
    1 praf de
Pentru crema de ciocolata alba
  • 200 gr ciocolata alba
  • 150 ml frisca lichida vegetala
  • 375 gr branza Mascarpone
  • 16 ml esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 1ciocolata alba
    200 gr
  • 2frisca lichida vegetala
    150 ml
  • 3branza Mascarpone
    375 gr
  • 4esenta de vanilie
    16 ml
  • 5sare
    1 praf de
Pentru jeleul de clementine
  • 250 ml suc de clementine
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 2 buc clementine
  • 1suc de clementine
    250 ml
  • 2amidon alimentar
    2 linguri
  • 3zeama de lamaie
    1 lingurita
  • 4clementine
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Good Food
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 09:40
Arata grozav!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.