Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort negresa cu crema de branza, dulceata de visine si ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort negresa cu crema de branza, dulceata de visine si ciocolata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort negresa cu crema de branza, dulceata de visine si ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Acum cativa ani, de Dragobete, am pregatit pentru ai mei un tort cu aluat de negresa (aluatul meu preferat), dulceata de visine, crema de branza si glazura de ciocolata.

Tort negresa cu crema de branza, dulceata de visine si ciocolata

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Acum cativa ani, de Dragobete, am pregatit pentru ai mei un tort cu aluat de negresa (aluatul meu preferat), dulceata de visine, crema de branza si glazura de ciocolata.

Ingrediente

Portii:
blat:
  • 200 gr unt
  • 5 buc galbenus de ou
  • 5 linguri zahar
  • praf de sare
  • 10 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
  • 7 linguri faina
  • 10 gr praf de copt
  • 1unt
    200 gr
  • 2galbenus de ou
    5 buc
  • 3zahar
    5 linguri
  • 4sare
    praf de
  • 5lapte
    10 linguri
  • 6cacao
    2 linguri
  • 7faina
    7 linguri
  • 8praf de copt
    10 gr
Pentru cremele de branza:
  • 200 gr branza dulce
  • 1 lingura zahar
  • 200 ml frisca lichida
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml cafea
  • 2 lingurite sirop din dulceata de visine
  • 100 ml apa
  • 1branza dulce
    200 gr
  • 2zahar
    1 lingura
  • 3frisca lichida
    200 ml
  • 4gelatina
    10 gr
  • 5cafea
    50 ml
  • 6sirop din dulceata de visine
    2 lingurite
  • 7apa
    100 ml
Pentru glazura:
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 1 lingura lapte
  • 1ciocolata cu lapte
    100 gr
  • 2lapte
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Paleta tort, 25 cm, inox - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Platou tort, 31 cm - Westmark
34 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Spatula cofetarie, 30cm - de Buyer
38 leiÎn stoc
Set tacamuri 68 piese, inox, COUNTRY - BSF
1485 leiÎn stoc
Suport tacamuri inox 6,8 cm - Westmark
29 leiÎn stoc
Platou rotativ 30 cm, sticla - Kitchen Craft
128 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.