Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Snitele de vitel cu spanac sotat si parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Snitele de vitel cu spanac sotat si parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Snitele de vitel cu spanac sotat si parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Snitele de vitel in crusta de pesmet si parmezan, servite cu spanac sotat la tigaie, in unt cu usturoi si parmezan. Un preparat delicios si satios.

Snitele de vitel cu spanac sotat si parmezan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Snitele de vitel in crusta de pesmet si parmezan, servite cu spanac sotat la tigaie, in unt cu usturoi si parmezan. Un preparat delicios si satios.

Ingrediente

Portii:
snitele
  • 500 gr muschi de vitel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 200 gr faina
  • 4 buc oua
  • 200 gr pesmet
  • 50 gr parmezan
  • 1 lingura mustar
  • 50 ml apa
  • 400 ml ulei
  • dupa gust boia
  • dupa gust fulgi de chilli
  • dupa gust oregano
  • 1muschi de vitel
    500 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4faina
    200 gr
  • 5oua
    4 buc
  • 6pesmet
    200 gr
  • 7parmezan
    50 gr
  • 8mustar
    1 lingura
  • 9apa
    50 ml
  • 10ulei
    400 ml
  • 11boia
    dupa gust
  • 12fulgi de chilli
    dupa gust
  • 13oregano
    dupa gust
spanac
  • 1 kg spanac congelat
  • 100 gr unt
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 50 gr parmezan
  • 1spanac congelat
    1 kg
  • 2unt
    100 gr
  • 3usturoi
    3 catei
  • 4sare
    dupa gust
  • 5parmezan
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
215 leiÎn stoc
Tigaie wok, fonta, 30cm, Grenadine - Staub
990 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
155 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.