Friptura de vitel in sos de rosii si vin rosu, pe pat de ceapa, usturoi si ardei gras, gatita lent in vas de fonta si servita alaturi de piure mixt de cartofi albi si dulci, asezonat cu unt rece si lapte fierbinte. O combinatie delicioasa de arome si texturi.
Friptura frageda de vitel gatita lent in vas de fonta in cuptor, in sos de rosii aromatizat cu vin si usturoi, servita cu garnitura de orez arborio aromatizat cu curry.
Vinete umplute cu carne tocata de pulpa de vitel trasa la tigaie in unt cu ardei si ciuperci champignon brune si sos de rosii cu usturoi si gratinate cu mozzarella si servite cu orez Arborio cu sofran, curry si unt gatit la cuptor. Un pranz satios, gustos si sanatos.
Coaste de porc in sos de miere, soia, mix de condimente, usturoi, mustar si ketchup fierte si coapte la cuptor, alaturi de cartofi copti, crocanti, aromatizati cu ulei de masline, fulgi de chilli si patrunjel. Un preparat gustos, aspectuos si usor de facut.
Ciolan de curcan marinat in ierburi si gatit lent in vas de fonta la temperatura scazuta, pana cand se desprinde carnea de pe os si servit alaturi de cartofi si morcovi fierti si gratinati in ierburi si ulei de masline. Un preparat sanatos si foarte gustos, cu continut redus de grasimi.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!