Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cartofi tempura

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aproncat

82 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Cartofi tempura
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cartofi tempura

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aproncat

82 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

5 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O alternativa simpla de la traditionalii cartofi prajiti, cu inspiratie japoneza. Cartofii tempura pot fi serviti atat ca si gustare, cat si alaturi de alte feluri de mancare, pe post de garnitura.

Cartofi tempura

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

5 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Aproncat
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

O alternativa simpla de la traditionalii cartofi prajiti, cu inspiratie japoneza. Cartofii tempura pot fi serviti atat ca si gustare, cat si alaturi de alte feluri de mancare, pe post de garnitura.

Ingrediente

Portii:
  • 3 buc cartofi
  • 4 linguri faina pentru tempura
  • 75 ml apa
  • praf de sare
  • praf de piper
  • 1cartofi
    3 buc
  • 2faina pentru tempura
    4 linguri
  • 3apa
    75 ml
  • 4sare
    praf de
  • 5piper
    praf de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.