Un pranz plin de culoare si savoare inspirat din bucataria orientala: pulpe de pui marinate in lamaie, scortisoara si nucsoara... Couscous de porumb cu verdeturi (patrunjel, ceapa verde si menta), stafide si caise deshidratate...
O reteta incropita cu ce aveam prin frigider. Orez integral cu ceapa, ardei si mazare, supa de pui si sofran si ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de masline cu mujdei de usturoi si patrunjel. O combinatie delicioasa si satioasa.
Iti propun pentru masa de Paste friptura de miel (sau berbecut), cu cartofi noi si o salata romaneasca. Pentru o friptura frageda, carnea are nevoie de un timp mai lung de gatire.
Incearca si tu acesti simpatici cartofi cu ochi din carnati cabanosi. Eu i-am umplut cu branza, ou, smantana si afumatura de casa .Pot fi serviti ca fel principal, daca vrei o masa mai usoara, sau chiar garnitura la o masa festiva.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!