Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Supa de morcovi cu caju si sos de patrunjel

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Supa de morcovi cu caju si sos de patrunjel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Supa de morcovi cu caju si sos de patrunjel

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Savoarea unui preparat este data de aroma si textura. Textura fina a morcovului ajustata de cremozitatea alunelor caju hidratate, contrasteaza cu textura crocanta a alunelor rumenite in ulei. Gustul usor dulceag al supei este inviorat de sosul de patrunjel si usturoi.

Supa de morcovi cu caju si sos de patrunjel

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Savoarea unui preparat este data de aroma si textura. Textura fina a morcovului ajustata de cremozitatea alunelor caju hidratate, contrasteaza cu textura crocanta a alunelor rumenite in ulei. Gustul usor dulceag al supei este inviorat de sosul de patrunjel si usturoi.

Ingrediente

Portii:
Caju hidratat
  • 60 gr caju
  • 250 ml apa
  • 1caju
    60 gr
  • 2apa
    250 ml
sUpa
  • 0.5 lingura ulei
  • 220 gr ceapa
  • 2 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 900 ml apa
  • 450 gr morcovi
  • 1ulei
    0.5 lingura
  • 2ceapa
    220 gr
  • 3usturoi
    2 catei
  • 4sare
    dupa gust
  • 5apa
    900 ml
  • 6morcovi
    450 gr
sos de patrunjel
  • 35 ml apa
  • 20 gr patrunjel
  • dupa gust sare
  • 40 ml ulei
  • dupa gust piper macinat
  • 2 catei usturoi
  • 1apa
    35 ml
  • 2patrunjel
    20 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4ulei
    40 ml
  • 5piper macinat
    dupa gust
  • 6usturoi
    2 catei
Caju Crocant
  • 1 lingurita ulei
  • 40 gr caju
  • dupa gust sare
  • 0.25 lingurita boia
  • 1ulei
    1 lingurita
  • 2caju
    40 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4boia
    0.25 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 12:34
Super idee! Multumesc. :-*
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (2)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.